top of page

treretters

Nydelig komponerte menyer som kan holdes som

3, 4 eller 5 retters.

 

Dere kan velge forretter og desserter på tvers av det vi har satt opp. Ikke alt passer til alt, men det finner vi ut av sammen. 

Vi bruker det vi får tak i av økologiske og lokale råvarer!

FUSION VILTMENY

Soppsuppe av villsopp

Med bacon og urter

OG / ELLER

Kamskjell
Stekt i soyasmør, blomkålpurée, ruccola og mørkegrønn persilleolje.

Hjortefilet umami

Svart villris, gul hokkaido purée, (et japansk gresskar) bakte røtter, grønne bønner, rødvin-viltsaus.

Pasjonsfrukt-sorbét

Med mango, havrecrunch sitronmelisse.

Eller: Blåbærsorbet med hvit sjokoladesaus og pasjonsfrukt, havrecrunch.

hjort.jpeg
Multedessert.jpg
Forrett Hellviktangen Kreps.jpg

Fransk-italiensk- inspirert KALV

Fiskesuppe Provence  - etter inspirasjon av den berømte bouillabaisse.

OG / ELLER

Skinke i det grønne.

Skinke, grønn puree, parmesan, tomat, grønne blad, balsamico og persilleolje.

 

Entrecote av frittgående kalv 

Langtidstekt med estragonsaus på creme fraiche og cognac.

Bakte potetbåter, Gratinert squash med gremolata, harricots verts med sitronolje. 

Bringebærsorbet

med havrecrunch,  friske bær og italiensk marengs.

Kalv Hellviktangen.jpg
Asparges.jpg

INDREFILÉT NORDISK STIL

Stekt ørretfilet

Rullet i fersk timian, med hvitvin-safransaus 

 

OG/ELLER

Asparges i det grønne
En mild og velformulert blanding med asparges, grønn purée, vinaigrette, urter & parmesan.

 

Helstekt indrefilet
Langtidstekt indrefilet med rødvinsaus, potetpurée laget av økologiske poteter og Rørosfløte, grønne bønner og bakte røtter.

 

Vanilje-parfait (hjemmelagdet så klart)

med friske bær og mørk sjokoladesaus.

Eller: 

Husets jordbæris

Rosa og romantisk. Laget på bær, fløte og sukker. 

and.jpg

AND I APPELSINSAUS

Asparges i det grønne
En mild og velformulert blanding med asparges, grønn purée, vinaigrette, urter & parmesan.

OG/ELLER

Sjøkreps

Med focaccia, aïoli og dill.

Andebryst eller andekonfit

Med appelsinsaus, puree av søtpotet og hokkaidogresskar, fargesalat,  rødbetstikker med fersk timian

(bildet er fra en litt annen versjon)

Crème brûlée

Enten klassisk med vanilje, eller rosmarin og honnig.

_Q9A2141-kopi.jpg

VEGETARMENY med mye smak og farger, og du blir mett.

 

Asparges i det grønne

En mild og velformulert blanding av asparges, ertepurée, vinaigrette, urter & parmesan.

Fullverdig, og flott vegetar-rett. 

Svart villris, gul hokkaido purée, (et japansk gresskar) Rødbetburger, bakt aubergin, rødvinsaus, bakte røtter, grønne bønner. 

Hvit Sjokolademousse

Med kandisert sitrus og lakris.

vegetar.jpg

TORSK PÅ NORSK

Rødbet-carpaccio

Tynt høvlet rødbet, marinert i kremet balsamico – med chevre, honning-ristede valnøtter, grønne urter.

 

Torsk med soyasmør

Potetpurée, rødbetterninger og syltet rødløk.

Sjokolademousse

Med kandisert appelsin

OG/ELLER

Mørk raw sjokolade konfekt

med bringebær og coulis

Torsk7.jpg
blåbær IMG_8682blåbærsorbet.jpg
blåskjell IMG_8524blåskjell.jpg

DEKKETØY FRA

TABLE TALES

Alle våres menybilder er dekket med servise fra Table Tales.

 

Via Table Tales kan dere leie alt fra servietter til full dekking fra velkomst, middagsbordet og kaker/kaffe.

På deres hjemmeside finner dere hele sortimentet, priser samt booking.

Table tales kan være behjelpelig med frakt til og fra Hellviktangen.

bottom of page