3retters

Nydelig komponerte 3 rettersmenyer som kan oppgraderes til 4 eller 5 retter.

Dere kan velge forretter og desserter på tvers av det vi har satt opp. Ikke alt passer til alt, men det finner vi ut av sammen. 

Vi bruker det vi får tak i av økologiske råvarer!

FUSION VILTMENY

 

Kamskjell

Stekt i soyasmør, blomkålpurée, ruccola og mørkegrønn persilleolje.

 

Hjortefilet umami

Svart villris, gul hokkaido purée, (et japansk gresskar) bakte røtter, grønne bønner, rødvin-viltsaus.

 

Pasjonsfrukt-sorbét

Med mango, havrecrunch sitronmelisse.

hjort.jpeg
Multedessert.jpg
Forrett Hellviktangen Kreps.jpg

Fransk-italiensk- inspirert KALV

Skinke i det grønne.

Skinke, grønn puree, parmesan, tomat, grønne blad, balsamico og persilleolje.

Entrecote av frittgående kalv 

Langtidstekt med estragonsaus på creme fraiche og cognac.

Gratinert squash med gremolata, harricots verts.

Bringebærsorbet

med havrecrunch,  friske bær og italiensk marengs.

Kalv Hellviktangen.jpg
Asparges.jpg

INDREFILÉT, NORDISK STIL

Asparges i det grønne
En mild og velformulert blanding med asparges, grønn purée, vinaigrette, urter & parmesan.

 

Helstekt indrefilet
Langtidstekt indrefilet med rødvinsaus, potetpurée laget av økologiske poteter og Rørosfløte, grønne bønner og bakte røtter.

 

Vanilje-parfait (hjemmelagdet så klart)

med friske bær og mørk sjokoladesaus.

and.jpg

AND I APPELSINSAUS

 

Sjøkreps

Med focaccia, aïoli og dill.

 

Andebryst eller andekonfit

Med appelsinsaus, potetgrateng, stangselleri med sesamfrø bakte rødbeter med timian

Crème brûlée

Enten klassisk med vanilje, eller rosmarin og honnig.

_Q9A2141-kopi.jpg

VEGETARMENY med mye smak og farger, og du blir mett.

 

Asparges i det grønne

En mild og velformulert blanding av asparges, ertepurée, vinaigrette, urter & parmesan.

Villris med stensopp og soyasmør 
Bakte røtter med koriander og pepper, grønne bønner, gul hokkaido purée.
Rødbetstek og rødvinsaus.

Hvit Sjokolademousse

Med kandisert sitrus og lakris.

vegetar.jpg

TORSK PÅ NORSK

Rødbet-carpaccio

Tynt høvlet rødbet, marinert i kremet balsamico – med chevre, ristede nøtter, grønne urter.

 

Torsk med soyasmør

blomkål-potetpurée, rødbetterninger og syltet løk.

 

Lys sjokolademousse

Med kandisert appelsin og jordbær

/

Mørk raw sjokolade konfekt

med bringebær og coulis

Torsk7.jpg
blåbær IMG_8682blåbærsorbet.jpg
blåskjell IMG_8524blåskjell.jpg

DEKKETØY FRA

TABLE TALES

Alle våres menybilder er dekket med servise fra Table Tales.

 

Via Table Tales kan dere leie alt fra servietter til full dekking fra velkomst, middagsbordet og kaker/kaffe.

På deres hjemmeside finner dere hele sortimentet, priser samt booking.

Table tales kan være behjelpelig med frakt til og fra Hellviktangen.