
treretters
​
Nydelig komponerte 3 rettersmenyer som kan oppgraderes til 4 eller 5 retter.
Dere kan velge forretter og desserter på tvers av det vi har satt opp. Ikke alt passer til alt, men det finner vi ut av sammen.
Vi bruker det vi får tak i av økologiske råvarer!
​
FUSION VILTMENY
​
Kamskjell
Stekt i soyasmør, blomkålpurée, ruccola og mørkegrønn persilleolje.
​
Hjortefilet umami
Svart villris, gul hokkaido purée, (et japansk gresskar) bakte røtter, grønne bønner, rødvin-viltsaus.
​
​
Pasjonsfrukt-sorbét
Med mango, havrecrunch sitronmelisse.
​
Eller: Blåbærsorbet med hvit sjokoladesaus og pasjonsfrukt, havrecrunch.



Fransk-italiensk- inspirert KALV
​
Fiskesuppe Provence - etter inspirasjon av den berømte bouillabaisse.
​
OG / ELLER
Skinke i det grønne.
Skinke, grønn puree, parmesan, tomat, grønne blad, balsamico og persilleolje.
​
Entrecote av frittgående kalv
Langtidstekt med estragonsaus på creme fraiche og cognac.
Bakte potetbåter, Gratinert squash med gremolata, harricots verts med sitronolje.
​
Bringebærsorbet
med havrecrunch, friske bær og italiensk marengs.


INDREFILÉT, NORDISK STIL
​
Asparges i det grønne
En mild og velformulert blanding med asparges, grønn purée, vinaigrette, urter & parmesan.
Helstekt indrefilet
Langtidstekt indrefilet med rødvinsaus, potetpurée laget av økologiske poteter og Rørosfløte, grønne bønner og bakte røtter.
Vanilje-parfait (hjemmelagdet så klart)
med friske bær og mørk sjokoladesaus.

AND I APPELSINSAUS
Sjøkreps
Med focaccia, aïoli og dill.
​
Andebryst eller andekonfit
Med appelsinsaus, puree av søtpotet og hokkaidogresskar, fargesalat, rødbetstikker med fersk timian
(bildet er fra en litt annen versjon)
​
Crème brûlée
Enten klassisk med vanilje, eller rosmarin og honnig.

VEGETARMENY med mye smak og farger, og du blir mett.
Asparges i det grønne
En mild og velformulert blanding av asparges, ertepurée, vinaigrette, urter & parmesan.
​
Fullverdig, og flott vegetar-rett.
Svart villris, gul hokkaido purée, (et japansk gresskar) Rødbetburger, bakt aubergin, rødvinsaus, bakte røtter, grønne bønner.
​
Hvit Sjokolademousse
Med kandisert sitrus og lakris.

TORSK PÅ NORSK
​
Rødbet-carpaccio
Tynt høvlet rødbet, marinert i kremet balsamico – med chevre, honning-ristede valnøtter, grønne urter.
Torsk med soyasmør
Potetpurée, rødbetterninger og syltet rødløk.
​
Sjokolademousse
Med kandisert appelsin
​
Mørk raw sjokolade konfekt
med bringebær og coulis



DEKKETØY FRA
TABLE TALES
​
Alle våres menybilder er dekket med servise fra Table Tales.
Via Table Tales kan dere leie alt fra servietter til full dekking fra velkomst, middagsbordet og kaker/kaffe.
På deres hjemmeside finner dere hele sortimentet, priser samt booking.
Table tales kan være behjelpelig med frakt til og fra Hellviktangen.