3retters

Nydelig komponerte 3 rettersmenyer som kan oppgraderes til 4 eller 5 retter.

Våres selskapsmenyer er komponert med tanke på sesong og råvarer. Vi bruker det vi får tak i av økologiske råvarer, fordi det har mer smak!

FUSION VILTMENY

 

Kamskjell

Stekt i soyasmør, blomkålpurée, ruccola og mørkegrønn persilleolje.

 

Hjortefilet umami

Svart villris, gul hokkaido purée, (et japansk gresskar) bakte røtter, grønne bønner, rødvin-viltsaus.

 

Pasjonsfrukt-sorbét

Med mango, havrecrunch sitronmelisse.

hjort.jpeg
Multedessert.jpg
Forrett Hellviktangen Kreps.jpg

FRANSK INSPIRERT KALV

 

Fransk blåskjellsuppe

med safran, fersk timian og persilleolje

 

Entrecote av frittgående kalv 

langtidstekt med estragonsaus på creme fraiche og cognac.

Gratinert squash med parmesan.

 

Bringebærsorbet

med mørk sjokolade og italiensk marengs.

Kalv Hellviktangen.jpg
Asparges.jpg

INDREFILÉT, NORDISK STIL

Asparges i det grønne
En mild og velformulert blanding med asparges, grønn purée, vinaigrette, urter & parmesan.

 

Helstekt indrefilet
Langtidstekt indrefilet med rødvinsaus, potetpurée laget av økologiske poteter og Rørosfløte, grønne bønner og bakte røtter.

 

Vanilje-parfait

med friske bær og mørk sjokoladesaus.

and.jpg

AND I APPELSINSAUS

 

Sjøkreps

Med focaccia, aïoli og dill.

 

Andebryst

Med appelsinsaus, potetgrateng, stangselleri med sesamfrø bakte rødbeter med timian

/Andekonfit

Med appelsinsaus, søtpotetpuree, sorte sesamfrø og reddikskiver, fersk timian

Crème brûlée

Enten klassisk med vanilje, eller rosmarin og honnig.

_Q9A2141-kopi.jpg

VELKOMPONERT VGETARMENY

 

Asparges i det grønne

En mild og velformulert blanding av asparges, ertepurée, vinaigrette, urter & parmesan.

Villris med stensopp og soyasmør 
Bakte røtter med koriander og pepper, hokkaido purée.

Rødbetstek og grillet aubergin.

 

Hvit Sjokolademousse

Med kandisert sitrus og lakris.

vegetar.jpg

TORSK PÅ NORSK

Rødbet-carpaccio

Tynt høvlet rødbet, marinert i kremet balsamico – med chevre, ristede nøtter, grønne urter.

 

Torsk med soyasmør

blomkål-potetpurée, rødbetterninger og syltet løk.

 

Lys sjokolademousse

Med kandisert appelsin og jordbær

/

Mørk raw konfekt

med bringebær og coulis

Torsk7.jpg
blåbær IMG_8682blåbærsorbet.jpg
blåskjell IMG_8524blåskjell.jpg

DEKKETØY FRA

TABLE TALES

Alle våres menybilder er dekket med servise fra Table Tales.

 

Via Table Tales kan dere leie alt fra servietter til full dekking fra velkomst, middagsbordet og kaker/kaffe.

På deres hjemmeside finner dere hele sortimentet, priser samt booking.

Table tales kan være behjelpelig med frakt til og fra Hellviktangen.