top of page

treretters

Nydelig komponerte menyer som kan serveres som

3, 4 eller 5 retters.

 

Dere kan velge forretter og desserter på tvers av det vi har satt opp. Ikke alt passer til alt, men det finner vi ut av sammen. 

Vi bruker det vi får tak i av økologiske og lokale råvarer!

FUSION VILTMENY

Soppsuppe av villsopp

Med bacon og urter

OG / ELLER

Kamskjell
Stekt i soyasmør, blomkålpurée, ruccola og mørkegrønn persilleolje.

Hjortefilet umami

Svart villris, gul hokkaido purée, (et japansk gresskar) bakte røtter, grønne bønner, rødvin-viltsaus.

Pasjonsfrukt-sorbét

Med mango, havrecrunch sitronmelisse.

Eller: Blåbærsorbet med hvit sjokoladesaus og pasjonsfrukt, havrecrunch.

hjort.jpeg
Multedessert.jpg
Kreps.jpg

Fransk-italiensk- inspirert KALV

Fiskesuppe Provence  - etter inspirasjon av den berømte bouillabaisse.

OG / ELLER

Skinke i det grønne.

Skinke, grønn puree, parmesan, tomat, grønne blad, balsamico og persilleolje.

 

Entrecote av frittgående kalv 

Langtidstekt med estragonsaus på creme fraiche og cognac.

Bakte potetbåter, Gratinert squash med gremolata, harricots verts med sitronolje. 

Bringebærsorbet

med havrecrunch,  friske bær og italiensk marengs.

Kalv.jpg
Asparges.jpg

INDREFILÉT NORDISK STIL

Stekt ørretfilet

Rullet i fersk timian, med hvitvin-safransaus 

 

OG/ELLER

Asparges i det grønne
En mild og velformulert blanding med asparges, grønn purée, vinaigrette, urter & parmesan.

 

Helstekt indrefilet
Langtidstekt indrefilet med rødvinsaus, potetpurée laget av økologiske poteter og Rørosfløte, grønne bønner og bakte røtter.

 

Vanilje-parfait (hjemmelagdet så klart)

med friske bær og mørk sjokoladesaus.

Eller: 

Husets jordbæris

Rosa og romantisk. Laget på bær, fløte og sukker. 

Smakemeny 7. feb 2025 04 firkant low res.jpg

AND I APPELSINSAUS

Asparges i det grønne
En mild og velformulert blanding med asparges, grønn purée, vinaigrette, urter & parmesan.

OG/ELLER

Sjøkreps

Med focaccia, aïoli og dill.

Andebryst

Med appelsinsaus, puree av søtpotet og hokkaido-gresskar, villris og brokkolini.

Crème brûlée

Enten klassisk med vanilje, eller rosmarin og honnig.

_Q9A2141-kopi.jpg

VEGETARMENY med mye smak og farger, og du blir mett.

 

Asparges i det grønne

En mild og velformulert blanding av asparges, ertepurée, vinaigrette, urter & parmesan.

Fullverdig, og flott vegetar-rett. 

Svart villris, gul hokkaido purée, (et japansk gresskar) Rødbetburger, bakt aubergin, rødvinsaus, bakte røtter, grønne bønner. 

Hvit Sjokolademousse

Med kandisert sitrus og lakris.

vegetar.jpg
Skinke.jpg

Skinke i det grønne

En mild og delikat forrett som passer til de fleste hovedretter. 

TORSK PÅ NORSK

Rødbet-carpaccio

Tynt høvlet rødbet, marinert i kremet balsamico – med chevre, honning-ristede valnøtter, grønne urter.

 

Torsk med soyasmør

Potetpurée, rødbetterninger og syltet rødløk.

Sjokolademousse

Med kandisert appelsin

OG/ELLER

Mørk raw sjokolade konfekt

med bringebær og coulis

Torsk7.jpg
blåbær IMG_8682blåbærsorbet.jpg

KONTAKT

E-post: sol@hellviktangen.no

Telefon: +47 401 46 319

Adresse: Hellvikalléen 60

1459 Nesodden

ÅPNINGSTIDER UT APRIL 

Lørdag 12-17

Søndag 12-18

PÅSKEN 

Skjærtorsdag 12-17

Langfredag 12-17

Påskeaften 12-17 

1. Påskedag 12-18 

2. Påskedag 12-18

BORDBESTILLING

Send SMS til 401 46 319

Senest dagen før.

KAFE ÅPNINGSTIDER GJENNOM ÅRET:

Fra sept frem ti jul: lørdag og søndag.

Stengt fra jul ut januar.

Åpent feb ut april lørd - sønd.

Åpent i påsken alle helligdagene. 

Mai-juni bare søndager.

Skole-ferien åpent tirs-sønd. Kun kiosk lør. (bryllup)

August sept: bare søndager.

Fra oktober både lørdag og søndag.

Og så har det gått ett år.

HELLVIKTANGEN KUNSTKAFÉ - NESODDEN

bottom of page