top of page

STILLING LEDIG

Vi søker folk til sesongen 2024

Hellviktangen er et vidunderlig sted å være, rett ved sjøen til glede for både gjester og ansatte. Sommeren er fylt med bryllup, fester, konserter og kafédager. Her ønsker vi å skape godt samhold så vi blir et team som samarbeider for å glede alle våre gjester. Vi ønsker at alle som kommer hit skal trives og ha det bra.

 

Hos oss er det varierte arbeidsoppgaver som blant annet å rigge til konsert, dekke til fest, servering, oppvask, tilbereding av mat og mye mer. Her er det hektiske dager og sene kvelder. Vi tilpasser vakter til den enkelte, men setter pris på de som er fleksible og kan gjøre alt. Her ønsker vi alle å bidra der det trengs.
 

Jobben er helgebasert og du må kunne jobbe kveld/natt. Det er en krevende jobb og til tider hardt arbeid, vi legger stor vekt på arbeidsmoral og de som er villig til å ta i et tak. Det er en fordel med erfaring fra serveringsbransjen, men ikke et krav.

 

Vi ønsker alle aldre velkomne! Vi har spesielt behov for bartendere, hovmestere og servitører over 20 år. Men vi er alltid på utkikk etter dyktige folk til oppvask, dekking og som kjøkkenassistent fra 16 år og oppover.

 

Du blir kontaktet om du er aktuell og invitert til intervju. Oppstart er mellom april/mai/juni. Det er behov ut august/september. Om du er en som tar ansvar og bryr deg om stedet vil det finnes muligheter videre. Vi har alltid behov for dyktige mennesker på laget! 

Søknadsfrist: 20. mars 

Lønn: Vi følger tariff som startlønn

Send søknadsbrev, CV og gjerne et bilde til: sol@hellviktangen.no

 

 

 

Åpent - firkant.jpg
01. lunch konkurranse Hellvik oppt 10446.jpg

Kjøkkenet

Kjøkkensjef - assistenter

Vi speider etter en erfaren og engasjert kokk -  en som kunne tenke seg å ta over driften av kjøkkenet etter hvert.

Du må ha hjerte for økologisk mat.

Vi trenger også kjøkkenassistenter.

bottom of page