top of page

Kafé / Restaurant

Her får du god mat, både middag og lunch, kaker og kaffe. Vi har ca 80% økologiske råvarer, og all maten er laget fra bunnen på vårt kjøkken.

SPIS UTE UKEN PÅ HELLVIKTANGEN  
18. og 19. oktober

Lørdag 12-17 

Søndag 12-18

ENERGISALAT- VÅR SIGNATUR-RETT 150.-
Den ultimate lunch. Du holder energi og farten oppe på denne sunne mixen. Spirer* hummus* gulrotpesto* råkost* grønn salat* feta, ristede nøtter*
kalamata oliven* vinaigrette*
(sennep* feta, mandel*cashew*)

ANDEKONFIT 200.-
Vår klassiker! Vi lager konfit av andeklubber med søtpotet*puré, appelsinsaus* fargesalat vinaigrette*
(sennep*, fløte i purée, du kan få med kokosmelk*)

GRESSKARSUPPE 100.- 

Gresskarsuppe med ristede gresskarfrø, focaccia med urtesmør kr 100.- 

 

BARN
PASTA BOLOGNESE 50.-
Pasta med tomat-kjøttsaus
(hvete, ost)

Kafe - stuene.jpg

Åpningstider nå og frem til jul  

Lørdag 12-17

Søndag 12-18

NB! Lørdag 22. november har vi bryllup og holder stengt. 

BORDBESTILLING:

SEND SMS TIL 401 46 319

Reservasjoner må sendes en dag i forveien.
Men vi har stort sett plass til de som kommer. Fra 4-5 pers bør bestille. 

Kjøkkenet lukker en halvtime før stenging.

KAFE ÅPNINGSTIDER GJENNOM ÅRET:

15. august til og med 11. okt:  Søndager 12-18

Fra sønd 11 okt frem ti jul: lørdag og søndag.

Stengt fra jul ut januar.

Åpent feb ut april lørd - sønd.

Åpent i påsken alle helligdagene. 

Mai-juni bare søndager.

Skole-ferien åpent tirs-sønd. Kun kiosk lør. (bryllup)

August sept: bare søndager.

Fra oktober både lørdag og søndag.

Og så har det gått ett år.

ØKOLOGISK MAT PÅ HELLVIKTANGEN

Ca 80% av råvarene er økologiske.

All maten er laget fra bunnen av råvarer, ingen industri-ferdigmat her i gården! 

Vi tilbyr mat for de som kommer for god mat og gode kaker , og for de som vil ha noe ekstra sunt. Vi har alltid en vegetar og vegan på menyen. Bente startet sin mat-karriere med å lage vegetarmat på Spisestedet i Hjelmsgate på 70- tallet, og nekter å gi opp å servere plantebasert mat. Men - dette suppleres av kjøtt, fisk og fugl.

01. lunch konkurranse Hellvik oppt 10446.jpg

SALATER HØST  

ENERGISALAT- VÅR SIGNATUR-RETT 195.-

Den ultimate lunch. Du holder energi og farten oppe på denne sunne mixen. Spirer* hummus* gulrotpesto* råkost* grønn salat* feta, ristede nøtter* kalamata oliven* vinaigrette*

(sennep* feta, mandel*cashew* )

RØDBET CHEVRE 195.-

Bakt rødbet* med  balsamico,* chevre, ristede valnøtter* syltet rødløk* foccacia*  med urtesmør*.
(
ost, valnøtter* spelt* og rug*, smør)

ENERGIWRAP 155.-

Vår energisalat som deilig wrap: en mindre og mykere utgave av energisalat.

(samme som energisalat pluss hvete)

 

PULLED PORK WRAP 145,-

Nakkestek fra våre glade griser, med vår bbqsaus* 

 coleslaw*med grønnsaker og aïoli* (egg*hvete)

HUSETS SPELTFOCACCIA 25,-

Med økosmør* eller husets aioli*

(spelt* rug* i brød, sennep*/egg* i aïoli)

​​

VARM-MAT HØST

ANDEKONFIT     295,-
Vår klassiker! Vi lager konfit av andelår med søtpotet*puré, appelsinsaus* fargesalat vinaigrette*  

(sennep*, fløte i purée, du kan få med kokosmelk*)

RØDBETBURGER      255,-
Hva med en plantebasert humburger? Forbausende god! Samme tilbehør som andekonfit. (melk)

AFGANSKE LAMMEBOLLER     275,-
I fyldig krydret tomatsaus med røde linser,

kabuli-ris med gulrot og solsikkefrø,

yoghurt og fargesalat.  

( sennep yoghurt.)

BORSCHT      145,-
Rødbetsuppe* – velgjørende høstmat!

Serveres med  kefir* & rømme,

Brød med urtesmør ( melk* spelt*rug* i brød) 

BARN

PASTA BOLOGNESE  65.-

Pasta med tomat-kjøttsaus ​((hvete, ost)

KYLLINGSPYD 95.-
Økologisk kyllingfilet på spyd, ris

rå grønnsaker* og ponzusaus*

 VELG FRA VOKSEN-MENY 

Barneporsjon (bare for barn) 100.-

WIENERPØLSE I LOMPE  35.-

(melk i pølsen, hvete i lompen)

 

KAKER

OSTEKAKE / 75,-

Med pasjonsfrukt, og glutenfri havrebunn*

(egg* melkeprodukter) 

RABARBRA-EPLE PAI MED KREM  85.-

Smuldre-pai rabarbra** & epler** fra hagen.

(hvete* egg* smør, fløte )

​​

GULROTKAKE / 65,-

Med kremost og pasjonsfruktglasur

(spelt* egg* ost, valnøtter*) 

RAW LIMEPAI / 65,-

Frisk og grønn! Cashewnøtter* dadler og spinat*

Kokos* lime* og gurkemeie*  (cashew*)

SJOKOLADEKAKE barn / 45,-

Klassisk sjokoladekake med melisglasur

(hvete,*egg*smør*)

AMARETTI MORBID  / 45,-

Moderat sukret - små nøttkaker 

med 58% sjokolade trekk*

(hasselnøtt* mandel* cashew* valnøtt,* egg*)

CREME BRULEE / 75,-
Crème Brûlée - den franske klassiker

med ekte vanilje*. (egg*,melk* fløte)

 

Likte du maten? Kjøp boken!

Den nye kokeboken til Bente har kommet! 

Med utgangspunkt i maten på Hellviktangen. 

Her står alle hemmelighetene... 

På tilbud: 298.- kr på Hellviktangen. 

GrønnGourmet kokebok_BARE FORSIDE.jpg

KONTAKT

E-post: sol@hellviktangen.no

Telefon: +47 401 46 319

Adresse: Hellvikalléen 60

1459 Nesodden

ÅPNINGSTIDER 
Søndag 12-18
Fra 11. oktober: lørd. 12-17, Sønd 12-18 

BORDBESTILLING

Send SMS til 401 46 319

Senest dagen før.

KAFE ÅPNINGSTIDER GJENNOM ÅRET:

15. august til og med 11. okt:  Søndager 12-18

Fra sønd 11 okt frem ti jul: lørdag og søndag.

Stengt fra jul ut januar.

Åpent feb ut april lørd - sønd.

Åpent i påsken alle helligdagene. 

Mai-juni bare søndager.

Skole-ferien åpent tirs-sønd. Kun kiosk lør. (bryllup)

August sept: bare søndager.

Fra oktober både lørdag og søndag.

Og så har det gått ett år.

HELLVIKTANGEN KUNSTKAFÉ - NESODDEN

bottom of page