top of page

søn. 02. apr.

|

Nesoddtangen

VERNISSAGE HILDE GRØNNER FLIKKE

TRACES

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
VERNISSAGE HILDE GRØNNER FLIKKE
VERNISSAGE HILDE GRØNNER FLIKKE

Tid og sted

02. apr. 2023, 17:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norway

Billetter og info

TRACES

Et gjentagende motiv i Hilde Grønner Flikkes bilder er nedtegnelser av usynlige stier og forgreininger i kropp, dagdrøm og bevegelse. Denne utstillingen viser bilder fra fire forskjellige serier: «Spådommer og Forsetter», «Forgreininger», «I det Usynlige» og «Archive of Traces». 

Materiale/teknikk: Collage/akvarell/olje på plater/papir/lerret.

Grønner Flikke kobler ofte arbeidene sine til lyd, bevegelse og tekst og samarbeider gjerne med andre kunstnere og kunstarter. I januar til mars i år viste hun installasjonen "Inside Glass" i Ninjas montre på Oslo Bussterminal, med lydverk av Trym Flikke og performance av Fernanda Branco. Høsten 22 og i mars i år viste hun bildeinstallasjonen "Heartlands" i en kunstkonsert med nesoddenmusikerne Njål Ølnes og Jarle Gudmundsen.

Søndag den 23. april kl 19 byr hun på en kunstkonsert - "Archive of Traces " - i utstillingen på Hellviktangen, og en timeslang utendørs performance i forkant av konserten. Kafeens har matservering til kl 18 denne dagen.

"Traces" er et samarbeidsprosjekt mellom Branco og Flikke og utgjør en del av Brancos PhD i performance ved Khio. Flikke fotfølger Branco som en kunstnerisk dokumenterende arkivar gjennom ulike landskap. Arkivet av tegninger og tekster fra disse vandringene brukes som partitur, manus og scenografi. Sammen med Maria Bovin de Labbé (perkusjon), Håkon Thelin (kontrabass) og Hildegun Riise (tekstframføring) vil Branco og Flikke gjenskape vandringer langs Drøbak strand, i Røer eikeskog og langs svabergene på Hellviktangen.

Hilde Grønner Flikke har sin utdannelse fra Strykejernet maleskole i Oslo, Surikovakademiet i Moskva samt kunsthistorie og folkloristikk fra Blindern. Hun har bodd på Nesodden siden 1998. Hun jobber også som formidler for Den Kulturelle Skolesekken.

Bilde er et utsnitt. 

Del med dine venner

bottom of page