top of page

søn. 29. okt.

|

Hellviktangen Kunstkafé

VERNISSAGE

Høstutstilling malerier

VERNISSAGE
VERNISSAGE

Tid og sted

29. okt. 2023, 17:30

Hellviktangen Kunstkafé, Hellvikalleen 60, 1450 Hellvik, Norge

Billetter og info

MALI ROALD ​ HØSTUTSTILLING MALERIER Vernissage søndag 29. oktober kl. 17:30 med mulighet for middag i kaféen Velkomsten begynner 18:30  Utstillingen henger til 26. november​

Ofte føler jeg meg som en gartner når jeg står ved staffeliet og arbeider, vandrende inn fra en spennende rotete hage til et stort utvalg av farger og former i verkstedet (som også inneholder både rot og orden). Dialogen med naturen er en forutsetning, mitt grunnlag for en systematisk veksling mellom inntrykk og uttrykk, mellom det objektive og det mer følsomme subjektive I et modernistisk formspråk.

I mine malerier har det blitt mange utforminger av imaginære planter og vekster- videreført inn i abstraksjonen fra rom til flate. Maleren/Gartneren rydder I alt kaoset og jeg er begge deler på samme tid!

Møtene og grensene mellom fargene blir viktige for å komme frem til klangen i bildene, de får ofte en grunntone som spiller inn både formen og fargen. Blir det flere arbeider sammen som danner en serie som slåss og kjemper med hverandre,

blir det interessant å være maler.

Maleriene har ofte en grov tekstil overflate som er dannet med collager av papir på finerplater, streken er skrapet frem eller påført med pastell og kull.

Dette er min 5. separatutstilling i Galleri Hellviktangen.

Bildene er malt I akryl, akvarell, kull, pastell og voksstift.

Nesodden, 15/10 2023

Del med dine venner

bottom of page