top of page

søn. 11. aug.

|

Hellviktangen Kunstkafé

VALKYRIEN ALLSTARS

VALKYRIEN ALLSTARS
VALKYRIEN ALLSTARS

Tid og sted

11. aug. 2024, 20:00 – 23:00

Hellviktangen Kunstkafé, Hellvikalleen 60, 1450 Hellvik, Norge

Billetter og info

Søndag 11. august er VALKYRIEN og TUVA SYVERTSEN tilbake på Hellviktangen! 

Bandet har vært hos oss mange ganger, og er en publikumsfavoritt som få på Nesodden, hver gang blir en fest! Det blir kjempestemning og gode vibrasjoner både fra scenen og hos publikum - Oddenfolket har virkelig tatt dem til sitt hjerte!

VALKYRIEN ALLSTARS er kjent som et av landets beste liveband, og har siden debutplata med samme navn kom i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk. Med inspirasjon fra jazz, blues, soul, rock og reggae har bandet dratt i nye retninger for hver utgivelse det har sluppet, og har nå et helt særegent uttrykk de ikke deler med noen.

Siste studioalbum i rekken - «Slutte og byne» vant Spellemannsprisen 2020 i kategorien Vise, men for den observante lytter vil det likevel være tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk. Tittelsporet med samme navn ble raskt nærmest et mantra for folket fra sør til nord, og albumet ble hyllet som årets beste med strålende kritikker fra landets største medier.

Tuva Syvertsen – vokal, fele, gitar, torader, synth Magnus Larsen Jr. - kontrabass Erik Sollid - feler, gitar, vokal Martin Langlie - trommer, vokal

BILLETTER: 450-495.-/200.-

VELG BILLETT FOR HVOR DU VIL SITTE: 

Terrassen under tak - NB: INNSLIPP FRA 18.00 

På plenen foran scenen - NB: INNSLIPP FRA 18.30 

Konsertstart: 20:00

Kom gjerne for en bedre middag og samvær før konserten! (Ingen bordbestilling på sommerkonsertene).

MER OM ARTISTENE: 

Bandet har vært usedvanlig aktive og har gjennom 10 år med iherdig konsertvirksomhet utviklet seg til et solid og lekent liveband som aldri spiller to like konserter.

Hva sier kritikerne?

Sammen lager og arrangerer de låtene som forblir en evig kjærlighet og mysterier som aldri løses. Både på plate og live vanker energi, inderlighet, og overraskende vendinger på en seng av det som vanskelig lar seg simulere: gnistrende samspill. (Musikkmagasinet, Klassekampen)

«Et mesterverk» (Månedens album i oktober) (Tore Renberg - Romsdals Budstikke)

«Tøft, upolert, inderlig og ekte» (Tor Hammerø (Terningkast 6), Dagsavisen)

Foto: Jacob Stærk (Sommarljom 2022)

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond og Kulturrom.

Del med dine venner

bottom of page