top of page

søn. 07. aug.

|

Nesoddtangen

Utsolgt SIGVART DAGSLAND & KAROLINE KRÜGER

Vi skal få oppleve en sjeldent samkjørt duo, kanskje Norges mest musikalske ektepar?

Registration is closed
See other events
Utsolgt SIGVART DAGSLAND & KAROLINE KRÜGER
Utsolgt SIGVART DAGSLAND & KAROLINE KRÜGER

Tid og sted

07. aug. 2022, 20:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

BILLETTER 450.- / 200.- KLIKK HER 

Å få SIGVART DAGSLAND og KAROLINE KRUGER til Hellviktangen er en drøm som går i oppfyllelse - er det virkelig sant? Ja! Her smiles det – fra øre til øre. Det er med stolthet og glede vi kan presentere et av sommerens virkelige høydepunkt!

SIGVART – en av Skandinavias mest særpregede stemmer, med snart 40 års karriere som sanger, pianist, komponist og tekstforfatter. Nå turnerer han med sitt nyeste album, det 20. i rekken - «Elefanten i rommet». Vi får høre mange av hans nye låter derfra, foruten andre perler fra hans skattkiste av elskede sanger. Han er nominert til Spellemann en rekke ganger og fikk Spellemannsprisen i 1990 for albumet «Alt eg såg». 

KAROLINE – sanger, pianist og låtskriver, en etablert plateartist og scenekunstner med musikkteater-suksess i inn- og utland, fra Melodi Grand Prix i 1988 hvor hun vant den norske finalen, via en rekke teaterroller, som hovedrollen i «Sofies verden» til nå sist med «Chess» og «Mamma Mia» på Folketeatret, samt på turne med Statsteatret. Hun har også i flere år samarbeidet med den svenske artisten Göran Fristorp.

Begge har i mange år hatt et utstrakt samarbeid med Erik Hillestad på Kirkelig Kulturverksted, og har gjennom årene gjort prosjekter med en lang rekke flotte artister og musikere. Flere av disse har også spilt inn egne versjoner av Sigvarts låter, som Sissel Kyrkjebø, Maria Solheim, Maria Arredondo og Lill Lindfors.

Velkommen til en aften med vakker musikk og tekster som treffer dypt, hvor både kraft og sårbarhet formidles med alvor og humor. 

Dørene åpner kl. 18.00.

Kom gjerne tidlig for en bedre middag eller en pils i godt selskap før de begynner å spille. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til alle (ikke bordbestilling). Vi overholder de til enhver tid gjeldende koronaregler. VELKOMMEN!

Del med dine venner

bottom of page