top of page

søn. 28. aug.

|

Nesoddtangen

Utsolgt LARS LILLO-STENBERG & LARS BECKSTRØM

Ta turen og få med deg årets siste store sommerkonsert med halve deLillos på utescenen på Hellviktangen – det blir ikke stort bedre!

Registration is closed
See other events
Utsolgt LARS LILLO-STENBERG & LARS BECKSTRØM
Utsolgt LARS LILLO-STENBERG & LARS BECKSTRØM

Tid og sted

28. aug. 2022, 20:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

BILLETTER 425.- / 200.- 

- Når vi en gang kommer - neste sommer? Det var jo i fjor! Neste sommer er NÅ! De sa jo at de gjerne ville komme igjen, og det gjør de! Det er bare å glede seg, vi satser på en like herlig aften som i fjor, med fullsatt publikum og kjempestemning, kjære og kjente låter vi elsker, og synger med på. Her vil billettene fyke, så det er førstemann til mølla som gjelder! 

LARS LILLO-STENBERG og LARS BECKSTRØM vil glede oss med herlige rytmer, glade sommersanger, melankolske viser, rocka ballader og låter fra et enormt repertoar fra fire tiår med deLillos, foruten alt de har gjort utenom.. her er det mye å glede seg til

Lars Lillo-Stenberg – vokal, gitar, piano

Lars Beckstrøm – vokal, bass

Dørene åpner kl. 18.00

Kom gjerne tidlig for en bedre middag eller en øl i godt selskap før de begynner å spille. Da får dere også den beste plasseringen, men det er bord til alle (ikke bordbestilling!). Vi overholder de til enhver tid gjeldende koronaregler. VELKOMMEN!  

OM ARTISTENE:

I 1984 dannet LARS LILLO-STENBERG gruppa deLillos. Lars skrev tekster og melodier til gruppa, og fikk fort oppmerksomhet for sin enkle og direkte, men underfundige form. Med "Tøff i pyjamas" og "Min beibi dro avsted" kom både radiosuksess og platesalg og deLillos var snart en av årets sensasjoner i norsk musikk. I snart fire tiår har deLillos hatt et imponerende fast grep om radiolyttere, platekjøpere og konsertpublikum. I år kom deLillos' nittende studioalbum «Evige dager», til strålende kritikker, hele førsteopplaget ble utsolgt, men kom i nytt opplag på blå vinyl.

I 2000 ga Lars ut albumet «Oslo» med kjente og kjære Oslo-sanger som fikk stor oppmerksomhet og solgte meget bra. Siden har Lars mottatt Oslo bys kulturpris og han har også laget byens Oslosang.

Ved siden av deLillos har Lars hele tida også virket som soloartist, med mye forskjellig materiale fra f.eks. Edvard Munch, Alf Prøysen og Ole Paus. Han har også bandet Young Neils som spiller Neil Young-låter i Lars sin tapning. Han har samarbeidet med en rekke andre musikere, bl.a. KORK, og nå sist med Bugge Wesseltoft og Ellen Andrea Wang i Grieg-forestillingen "Lars Lillo-Stenberg synger Grieg med Bugge" som har gått for fulle hus.

LARS FREDRIK BECKSTRØM er mest kjent for sin rolle i deLillos, hvor han i tillegg til å spille bass bidrar med en rekke novelleaktige sanger. Det som særpreger Beckstrøms komposisjoner, er måten han tvinner tekst og melodi sammen på for å skape en original enhet som ofte overrasker lytteren.

Lars ga ut sin første solo-LP "Tett i tett" i 1992, plata oppnådde kultstatus og er i dag et ettertraktet samleobjekt. I 1997 kom "Lykkens kalosjer", hvor "Svigermor" ble en radiofavoritt. Hans tredje album "Helium" fra 2003 inneholdt også en radiohit i form av «Skjebne». Så fulgte "Drøm videre " i 2006. Med Beckstrøm Kvartett ga han ut albumet «Døgenikt» i 2008, som han mottok gode kritikker for. De tre andre medlemmene var Marius Kristiansen (gitar), Tov Ramstad (kontrabass, cello) og Lars Birkelund (trommer). I 2018 kom albumet «Gjest i mitt liv».

Beckstrøm spilte i sin bror Haralds band "Dog Age" på albumet "On The Garish Isles" fra 2011. Han er dessuten et av ni medlemmer av "The Humble Servants", sammen med bl.a. Tov Ramstad, Marius Kristiansen, Paal Flaata (Midnight Choir) og Rune Lindstrøm (deLillos). De fleste sangene på det engelskspråklige debutalbumet "Closer To The Bone" fra 2012 er skrevet av Beckstrøm.

Del med dine venner

bottom of page