top of page

søn. 10. okt.

|

Nesoddtangen

Tord Gustavsen trio

Denne konserten er høstens absolutte høydepunkt - Tord Gustavsen Trio - med Steinar Raknes på bass og Jarle Vespestad på trommer! Vi snakker om toppsjiktet av jazzmusikere i Norge.

Registration is Closed
See other events
Tord Gustavsen trio
Tord Gustavsen trio

Tid og sted

10. okt. 2021, 19:30

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

TORD GUSTAVSEN TILBAKE PÅ HELLVIKTANGEN!

KJØP BILLETT HER KR 400.-

Denne  konserten er høstens absolutte høydepunkt - Tord Gustavsen Trio - med  Steinar Raknes på bass og Jarle Vespestad på trommer! Vi snakker om  toppsjiktet av jazzmusikere i Norge.

Som  jazzkomponist er Tord Gustavsen kanskje den største vi har i Norge i  dag, det kan de lærde strides om, men det han skaper treffer et stort  publikum, og det treffer dypt og sterkt.

I  fjor høst var han hos oss med Simin Tander, tysk-afghansk  jazz-sangerinne med eksepsjonell sangteknikk, en uforglemmelig og  særdeles vakker konsert. Nå er Tord tilbake med sin trio, og det borger  for nok en uforglemmelig opplevelse. Det er bare å glede seg, og booke  billetter med en gang!

Tord Gustavsen - piano, elektronikk, synthbass Steinar Raknes - kontrabass Jarle Vespestad - trommer

Dørene  åpner kl. 18.00. Kom gjerne tidlig for en bedre middag før de begynner å  spille. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til  alle. Gi oss gjerne beskjed om dere vil spise så kjøkkenet vet om det

  Koronareglene er nå opphevet, men om du har symptomer  er det kanskje best å bli hjemme. Velkommen!

Om artistene:

TORD  GUSTAVSEN - har gitt ut en lang rekke album under eget navn i tillegg  til mange sideprosjekter med profilerte vokalister som Kristin  Asbjørnsen, Silje Nergaard, Siri Gjære, Solveig Slettahjell, Synne  Sanden og Simin Tander. Han turnerer hele kloden med konserter, og  samarbeider med et vell av flotte musikere. Han har mottatt både  Spellemannsprisen, Hansaprisen, NOPAs musikkpris og en rekke  internasjonale priser. Som komponist og musiker er han høyt elsket blant  det norske jazzpublikumet. Å få ham til Hellviktangen er en ære.

JARLE  VESPESTAD - Nesoddens egen store perkusjonist i verdensklasse, har  samarbeidet med Tord i 20 år. Han spiller også med skandinaviske band  som Farmers Market, InterStatic og Supersilent, foruten utstrakt  samarbeid med et stort antall andre musikere. Han har gjennom årene  gjestet Hellviktangen i mange konstellasjoner, og er høyt verdsatt på  odden!

STEINAR  RAKNES - en unik bassist med helt spesielle teknikker. Vokalprosjekt  STILLHOUSE har de siste årene vært artistens hovedfokus, og har  resultert i fire album, der han bl.a. har samarbeidet med Mickey  Raphael, Unni Wilhelmsen, Ane Brun og Solveig Slettahjell. Han har også  hatt samarbeid med Tore Brunborg, Ola Kvernberg og Chick Corea.

Konserten er støttet av Norsk Kulturråd

Del med dine venner

bottom of page