top of page

lør. 04. des.

|

Nesoddtangen

TIL LIVET - Julejazz matinée Tine Skolmen Kvartett

JULEJAZZ med TINE SKOLMEN KVARTETT - ta en pust i bakken før jul, legg turen innom, kom på matine og kos dere på Hellviktangen!

Registration is closed
See other events
TIL LIVET - Julejazz matinée Tine Skolmen Kvartett
TIL LIVET - Julejazz matinée Tine Skolmen Kvartett

Tid og sted

04. des. 2021, 15:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

Kjøp billett HER - KR 250.- 

(Corona på fremmars: kom bare hvis du er HELT frisk - vi setter bord og stoler med litt plass imellom) 

Før  korona ble vi kjent med det melodiøse og klangfulle, den varme humoren  og den lune stemningen når Tine og bandet leker seg med et variert  julejazzrepertoir. Men denne gangen får vi smake på mer!

To  år etter hennes debutalbum "Here's to Life" får vi også høre låter fra  dette lavmælte smykket av en plate, en hyllest til livet. Vi gleder oss!

Tine  Skolmens musikalske reise - fra en barndom med jazz, operascener i  London, via 80-tallspop til musikaler, revyer og TV/radio her hjemme -  hun har reist langt, men kjærligheten til jazzen har alltid ligget  hjertet nærmest. Med hennes stemmeklang måtte kanskje det å følge  hjertet sitt være å følge stemmen? At stemmen viser veien?

Tine  har lang historie på Hellviktangen. Vi er mange som har lært å nyte  stemmen hennes. At hun kommer hit til oss med ny plate i sekken, og  deilige toner å dele med oss kunne ikke passet bedre. Nesten som å komme  hjem, sier hun. Hva kan vi si da?

- Velkommen hjem Tine! Og velkommen til dere alle!

Kvartetten utgjøres av eminente musikere som har spilt lenge med Tine:

Tine Skolmen: vokal  Roar Hartung: bass  Freddy Hoel Nielsen: piano Eyvind Wahlen: trommer

Kunstkafeen  er åpen fra 12-17, og konserten starter kl. 14. Legg turen innom da  vel, og få med dere vakker musikk og herlig stemning!

Del med dine venner

bottom of page