top of page

lør. 05. mars

|

Nesoddtangen

THE PILGRIMS - A Celtic American Experience

ET KREATIVT LYKKETREFF - Jeff Wasserman, Michael Barrett Donovan og Lars Beckstrøm hadde felles interesse for amerikansk, irsk og skandinavisk folkemusikk - så de slo seg sammen og dannet en akustisk trio: THE PILGRIMS.

Registration is closed
See other events
THE PILGRIMS - A Celtic American Experience
THE PILGRIMS - A Celtic American Experience

Tid og sted

05. mars 2022, 19:30 CET

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

Kjøp billett her 290.- / 200.- 

"A Celtic American Experience" omfatter både egne sanger/komposisjoner og tradisjonelle instrumentale keltiske og amerikanske låter. Det vil bli plass til noe norsk også.

Lars Beckstrøm - mandolin, gitar, bouzoki, sang

Jeff Wassermann - gitar, mandocello, mandolin, sang Michael Barrett Donovan - fele, sang

Dørene åpner kl. 18.00. Kom gjerne tidlig for en bedre middag før de begynner å spille. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til alle. Gi oss gjerne beskjed om dere vil spise så kjøkkenet vet om det (SMS 401 46 319). Vi overholder de til enhver tid gjeldende koronaregler. VELKOMMEN!

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond.

OM ARTISTENE:

LARS BECKSTRØM - kanskje mest kjent fra deLillos, som låtskriver og bandmedlem, men han har også utgitt seks plater under eget navn og er medlem og låtskriver i Beckstrøm Kvartett , foruten i The Humble Servants og Dog Age. Beckstrøm har studert musikk ved universitetet i Oslo.

JEFF WASSERMAN - amerikansk musiker og låtskriver. Kjent fra bandene Gone at Last og Three Blind med Claudia Scott, samt som tekstforfatter og komponist for en rekke skandinaviske artister, bl.a Sissel Kyrkjebø, Dance With a Stranger og Knut Reiersrud. Han vant Edvard-prisen i 2016 og ble nominert til Spellemannsprisen i 2008. Er for tiden aktuell med roots-bandet Jeffrey's Reverie.

MICHAEL BARRETT DONOVAN - amerikansk felespiller, en unik musiker som har bodd i Norge i tre år. Spiller i Buster Sledge, en bluegrass-trio. Han har utdannelse i komposisjon fra Queens College i New York.

Del med dine venner

bottom of page