top of page

lør. 26. mars

|

Nesoddtangen

SUSANNE FUHR & THE MILKMEN

Etter forrige konsert i sept. 2020 med trampeklapp og kjempestemning MÅ vi bare gjenta suksessen – SUSANNE FUHR LIVE PÅ HELLVIKTANGEN!

Registration is closed
See other events
SUSANNE FUHR & THE MILKMEN
SUSANNE FUHR & THE MILKMEN

Tid og sted

26. mars 2022, 20:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

Billetter: 290,- /200,- trykk her 

Det finnes bare en Susanne Fuhr, bare en slik stemme i et land.

En stemme som har levd et liv, så man kan kjenne det i kroppen når man lytter til den. Hva har den sett, hvor har den vært, hvordan ble den slik?

Når man hører Susanne Fuhr liste seg rundt en tone, eller kaste seg ut i sin egen stemmes kraft så forstår man noe ordløst, noe dypt inne et sted. Ordene er ikke så viktige lenger. Det å ta imot. Det er det det handler om. For å sitere Mona Levins ord: "Livet er en hai og havet rødt av blod i Susanne Fuhrs modige og engasjerende kabaret, der hun kobler egne tekster til Kurt Weills melodier" - en bitte liten brøkdel av hva Susanne har vært med på...

SUSANNE FUHR - jazzvokalist, revyartist, skuespiller, eget band fra 70-tallet, i flere utgaver, samarbeid med utallige flotte musikere, ikke minst mange år med Sandvika storband, musikaler, teater, TV-serier, Melodi Grand Prix to ganger, listen er ganske utrolig!

THE MILKMEN - er de eminente musikerne Svein Erik Martinsen Ånestad og Hermund Nygård. Foruten Susanne har de har jobbet med Hilde Louise Asbjørnesen, Hot N Spicy, Prima Vista Social Club, The Real Thing, Sharp 9, Kari Svendsen, Nissa Nyberget og mange flere. De har inngått i en rekke ensembler, deltatt på jazzfestivaler, gitt egne konserter, mv.

Dette blir en fantastisk aften med blues og umoderne jazz - for å sitere The Milkmen. Sammen med Susanne blir den samlede energien uforlignelig, her er det bare Å GLEDE SEG!! Og det gjør vi!

Susanne Fuhr - vokal

Svein Erik Martinsen Ånestad - gitar/vokal

Hermund Nygård - trommer/bass/banjo/munnspill/ mandolin/kor/vaskebrett

Dørene åpner kl. 18.30.

Kom gjerne tidlig for en bedre middag før de begynner å spille. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til alle. Gi oss gjerne beskjed om dere vil spise så kjøkkenet vet om det (SMS 401 46 319). Vi overholder de til enhver tid gjeldende koronaregler. VELKOMMEN!

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond

Del med dine venner

bottom of page