top of page

søn. 05. mai

|

Hellviktangen Kunstkafé

STØTTEKONSERT FOR GAZA

21 artister og 4 appeller!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
STØTTEKONSERT FOR GAZA
STØTTEKONSERT FOR GAZA

Tid og sted

05. mai 2024, 19:00

Hellviktangen Kunstkafé, Hellvikalleen 60, 1450 Hellvik, Norge

Billetter og info

Velkommen til STOR STØTTEKONSERT FOR GAZA!  

25 fantastiske artister og appellanter (!) stiller opp gratis for å støtte palestinerne som er sperret inne i bomberegnet i Gaza. 

Pengene går til Norsk Folkehjelps arbeid inne på Gazastripen, de eneste igjen som har kontor der nå. 

(Se nederst for info om Flyktningehjelpens prosjekt.)

Det blir en kveld fylt av kjærlighet, solidaritet og samhold. Der palestinerne ikke kan utøve sin kunst vil vi løfte deres stemme her hos oss. Det blir APPELLER av Oslos biskop KARI VEITEBERG, artisten MARTHE VALLE og kunstner VIBEKE HARPER, alle brennende sjeler som har vært mye i Palestina. 

Kom og bli med, og vær en del av en kjærlighetsbølge fra Nesodden til Gaza!

DØRENE ÅPNER kl. 18.00, men Kunstkafeen har deilige retter hele dagen fra 12.00.

KONSERTSTART kl.19.00 presis.

BILLETTER på TicketCo KLIKK HER

Velg ønsket billettpris for å støtte prosjektet. Hver eneste krone teller for dem som lider i Gaza! Vi ber om at du helst booker billetter på TicketCo, så vi vet hvor mange som kommer. 

Ellers har vi også Vipps i døra.

Her er kveldens artister:

LARS LILLO-STENBERG – kjent fra deLillos, Young Neils og samarbeidet med en lang rekke artister, som bl.a. Bugge Wesseltoft.

MARTHE VALLE - artist fra Harstad, aktivist, forfatter og sjukepleier som brenner for palestinerne og nylig kom hjem fra Vestbredden.

PATRICK SHAW IVERSEN, SIMIN TANDER og SHRI – et nytt samarbeid mellom eksepsjonelle musikere. Patrick har bandet Tundra Electro, og er en enestående fløytist. Simin er tysk-afghansk jazzsangerinne med unik vokalteknikk. Hun synger mye med Tord Gustavsen. Shri er verdenskjent jazz-bassist. Spiller en del i Norge med Bugge Wesseltoft.

JØRN ERIK AHLSEN ALKANGER og OLGA AMALIE – gitaristen Jørn Erik og artisten Olga er bosatt på Nesodden, de skaper improvisasjonsmusikk inspirert av naturens urkraft.

MAJAZ BAND: Oslo-basert band med musikalske røtter i Midt-Østen, som Sufi, Dabke, Tarab og Shabi. Musikere fra bl.a. Palestina, Syria, Belgia og Norge. De har gjort seg bemerket på de største scener og festivaler i Norge. De som er med denne kvelden: 

SALEH MAHFOUD – syrisk multiinstrumentalist, sanger og komponist, med en sentral rolle innenfor arabisk musikk på den norske musikkscenen.  

ROLA SROUR – palestinsk sangerinne fra Gaza der hun jobbet med musikk og teater, bor nå i Oslo. 

ADRIAN MYHR – glimrende bassist fra Trondheim, med i en rekke band og konstellasjoner. 

JONAS CAMBIEN – belgisk multiinstrumentalist bosatt i Norge 

JAMAL SAFI – palestinsk perkusjonist som behersker alt av slagverksinstrumenter i Midt-Østen

MARIUS KOLBENSTVEDT og NJÅL ØLNES fra Nesodden framfører oversatte palestinske dikt til kontrabass og saksofon.

TRYGVE SEIM, FRODE HALTLI og JULIE KLEIVE vil framføre deler av Trygves fantastiske verk Rumi Songs, med saksofon, trekkspill og sang.

ODDRUN LILJA, SANNE RAMBAGS, JO SKAANSAR og BAFANA NHLAPO vil framføre LILJAs musikk med gitar, sang, bass og perkusjon. Oddrun jobbet en tid med barneorkester i den palestinske flyktningeleiren Rashedie, har turnert verden rundt og spiller med Bugge Wesseltoft.

 _________________________________

NORSK FOLKEHJELP I GAZA: Over 33.000 er drept, 75.000 er skadde, 70.000 boenheter er destruert og 1.7 millioner er på flukt. Befolkningen mangler absolutt alt. Nå dør barn og voksne av sult.  Norsk Folkehjelp bidrar med pengeoverføringer, tjenester og leveranser av mat og medisiner. Ved å komme på konserten støtter du vårt arbeid i Gaza.

OG HUSK - DETTE ER OGSÅ EN INNSAMLING - HVER KRONE TELLER!  For dere som ikke kan komme på konserten - men ønsker å støtte prosjektet - benytt Folkehjelpens bankkonto: 5005.14.00000

NB: må merkes «GAZA»!

Foto: Mohammed Zaanoun/Norsk Folkehjelp

Del med dine venner

bottom of page