top of page

søn. 24. juli

|

Nesoddtangen

STEIN TORLEIF BJELLA

Fjorårets herlige konsert ga absolutt mersmak - STEIN TORLEIF BJELLA er tilbake på Hellviktangen!

Registration is closed
See other events
STEIN TORLEIF BJELLA
STEIN TORLEIF BJELLA

Tid og sted

24. juli 2022, 20:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

BILLETTER 450.- / 200.- KLIKK HER 

Bjella er en av våre største visekunstnere, han leverer melodier og historier med en formidlingsevne få er i nærheten av. Han spiller for fullsatte kulturhus landet rundt og topper de fleste festivalplakater. 

Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten «Heidersmenn» i 2009. To år senere innkasserte oppfølgeren «Vonde Visu» Spellemannprisen. «Heim for å døy» avsluttet trilogien i 2013, med førsteplass på VG-lista. Siden har det strømmet nye album fra Bjellas hånd med jevne mellomrom, og til strålende anmeldelser. 

Bjella har bl.a. mottatt Edvardprisen, Prøysenprisen og Bendiksenprisen. I 2017 debuterte Bjella som forfatter da diktsamlinga «Jordsjukantologien Nr. 1» ble utgitt til meget gode kritikker. Samme år ble teaterstykket «Kan nokon gripe inn», basert på Bjellas tekster, sett av 33.000 på det Norske Teateret. Sist høst ga han ut sin første roman – «Fiskehuset».  

«Stein Torleif Bjella fra Ål i Hallingdal er blitt folkekjær som visesanger med sine vindskeive og såre tekster om folk som ikke alltid passer inn eller lykkes med alt i livet. Nå debuterer han som romanforfatter med «Fiskehuset». Det gjør han bra, svært bra. Bjella er nemlig en rågod historieforteller.» (Jan Øyvind Helgesen, Nettavisen)

Vi tør påstå at det samme gjelder visetekstene. Det er bare å glede seg til et dykk ned i Bjellas låtunivers, sørgmodig glede og romantisk hjartesorg – hva mer kan man ønske seg en sommerkveld i juli?

Velkommen til en hjertevarm kveld!

Dørene åpner kl. 18.00.

Kom gjerne tidlig for en bedre middag eller en pils i godt selskap før han begynner å spille. Da får dere også den beste plasseringen. Vi har IKKE bordbestilling på sommerkonsertene, men det er bord til alle. Vi overholder de til enhver tid gjeldende koronaregler. VELKOMMEN!

Del med dine venner

bottom of page