top of page

søn. 04. juli

|

Nesoddtangen

STEIN TORLEIF BJELLA 

VÅR FØRSTE KONSERT MED FANTASTISKE TORLEIF BJELLA

Registration is Closed
See other events
STEIN TORLEIF BJELLA 
STEIN TORLEIF BJELLA 

Tid og sted

04. juli 2021, 19:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

KJØP BILETTER HER

OBS - VI HAR STOPPET SALGET MIDLERTIDIG - MÅ SE OM VI FÅR LOV TIL Å TA IMOT 200. 

FØLG MED!

En av våre alle største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av. Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten «Heidersmenn» i 2009. 

To år senere innkasserte oppfølgeren «Vonde Visu» Spellemannprisen.

I 10 år har Bjella spilt for fullsatte kulturhus landet rundt og toppet de fleste festivalplakater.  24. april 2020 kom albumet «Øvre-Ål Toneakademi. 

De gode anmeldelsene lot heller ikke denne gangen vente på seg. Albumet fikk en sekser i en anmeldelse i Dagsavisen, som beskrev det som «enda et mesterverk fra Bjellas store lille verden». VGs begeistrede anmelder var absolutt klar for mer «kvalifisert sutring fra Øvre-Ål og fiskevannene innenfor», mens Dagbladet konstaterte at «så fengende har du aldri hørt Bjella».

Det er bare å glede seg til et dykk ned i Bjellas låtunivers, i idylliske omgivelser på vakre Hellviktangen. 

Sørgmodig glede og romantisk hjartesorg – hva mer kan man ønske seg en sommerkveld i juli?Velkommen til en eksklusiv og hjertevarm kveld med en av landets største artister!Billetter kjøpes på nett, ikke dørsalg (se billettlenke). 

Dere må gjerne spise en bedre middag (eller annet) før konserten, koronaregler for kjøp av alkohol.. 

Gi gjerne beskjed om du vil spise så vi vet om det (SMS 401 46 319). Innslipp fra kl. 18.00, så dere har litt tid før det begynner.

Smittevern-regler: Ved minste symptomer - bli hjemme! Håndsprit på bordene, hold avstand til dem du ikke er sammen med. Servering ved bordet. Navn/tlf.nr. registreres ved billettkjøp.

Del med dine venner

bottom of page