top of page

søn. 31. juli

|

Nesoddtangen

SOL HEILO med band!

Sol Heilo er et kreativt fyrverkeri av en kunstnersjel som skaper musisk glede overalt hvor hun kommer!

Registration is closed
See other events
SOL HEILO med band!
SOL HEILO med band!

Tid og sted

31. juli 2022, 20:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

BILLETTER 425.- / 200.- KLIKK HER 

SOL HEILO kommer til Hellviktangen! Med band! 

Multi-instrumentalist, musiker, artist og låtskriver Sol Heilo gjorde internasjonal karriere med bandet KATZENJAMMER i en årrekke i Europa, Amerika og Australia. I sin solokarriere har Sol de siste årene spilt for fulle hus i Europa og Norge, og i juni 2021 slapp hun sitt nye soloalbum «Solstice». 

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse som utfordrer alle sansene. Dette kommer fram gjennom at hun er sterkt involvert i alle deler av sin kunst, - hun skriver låtene, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover og spiller utallige instrumenter. 

Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser, som bæres av dynamiske og sjangeroverskridende arrangement. Hennes tilstedeværelse og formidlingsevne har gjort henne til en av landets mest populære artister. 

En konsertkveld med Sol Heilo er noe du sent vil glemme!

Sol Heilo: lead vocal, ak. gitar, banjo, ukulele, perkusjon

Hanne Mari Karlsen: el-accordion, el-piano, banjo, backing vocal

Olav Senstad: el-bass, backing vocal

Ronny Yttrehus: Ak. gitar, el-gitar

Dørene åpner kl. 18.00.

Kom gjerne tidlig for en bedre middag eller en pils i godt selskap før de begynner å spille. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til alle (ikke bordbestilling). Vi overholder de til enhver tid gjeldende koronaregler. VELKOMMEN!

MER OM SOL:

Hun ble en publikumsfavoritt i TV2-serien "Hver gang vi møtes".

Sammen med Katzenjammer har hun spilt på en lang rekke festivaler i utallige land, solgt ut Rockefeller og Sentrum Scene mangfoldige ganger, samt solgt ut Operaen i Bjørvika med Trondheimsolistene.

Hun trakterer et stort antall instrumenter, og blir i tillegg ansett som en habil vokalist. Ved siden av hovedprosjektet Katzenjammer har hun gjort mange oppdrag som frilansmusiker, og jobbet med blant andre Bertine Zetlitz, HP Gundersen, Espen Lind, Magnus Uggla's band, Grand Island, Vinni, Thomas Dybdahl, CC Cowboys og Odd Nordstoga. En kort periode var hun også perkusjonist i Norwalk Symphony Orchestra i Connecticut.

Hun er også del av en trio sammen med Unni Wilhelmsen og Hanne Mari Karlsen, samt at hun synger og spiller trommer på Magnus Grønnebergs soloprosjekt. Parallelt samarbeider hun med Andreu Jacob i forbindelse med egne nye komposisjoner i et prosjekt som hun kaller SOL.

Kort sagt – et mangfoldig menneske og en utrolig artist! 

VI GLEDER OSS! VELKOMMEN TIL EN UFORGLEMMELIG SOMMERKONSERT PÅ HELLVIKTANGEN!

Del med dine venner

bottom of page