SMAKE-KOKE-KURS
tor. 20. jan.
|Nesoddtangen
Vi vil gå gjennom mange smaks-profiler og retter og se på hva som gjør at de går fra kjedelig til ok - til gode - til kjempegode.
Tid og sted
20. jan. 2022, 12:00 – 31. mars 2022, 15:00
Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge
Billetter og info
10 torsdager kl 12-15 - Start 20. januar
Pris med råvarer: 3800 kr. Max 10 deltakere.
Kursleder: Bente Westergaard som driver Hellviktangen.
Har du veldig lyst men alt for lite penger - ta kontakt med Bente på 90 89 10 13
Dersom korona blir veldig slitsom, blir det ikke hands on, Men demo - men da må dere love å gjøre hjemmeleksen og teste det ut hjemme. Eller kanskje kurs-start det blir utsatt noen uker.
Betaling ved påmelding via Ticketco
MER OM KURSET:
Vi vil gå gjennom mange smaks-profiler og retter og se på hva som gjør at de går fra ok - til gode - til kjempegode. Vi gir oss ikke før vi blir litt begeistret! Der satt den! Det tar jo litt tid og oppmerksomhet å smake, men vi snakker nødvendigvis ikke om mat som det tar lang tid å lage. Dette er mat til hverdags - ja- fest også. Den er god nok til å servere til gjester. men -hvorfor skal ikke maten til hverdags også være veldig god?
SMAK: det handler også om din kropp - er du sulten eller mett? Har du underskudd eller overskudd på
kalorier - spiste du brød eller egg før i dag? Dette påvirker din smak, så smak er virkelig ikke en objektiv sak, den er subjektiv og du har ALLTID rett.
Vi vil selvfølgelig også gå gjennom teknikker som - skjære - steke - dampe. Farger- konsistens - kontraster.
Hva er sunt? Hvordan få DET til å bli det beste du vet?
Men først å fremst går vi løs på selve dette: å fatte smaken, og kjenne hva som vil gjøre den enda bedre.