top of page

SMAKE-KOKE-KURS

tor. 20. jan.

|

Nesoddtangen

Vi vil gå gjennom mange smaks-profiler og retter og se på hva som gjør at de går fra kjedelig til ok - til gode - til kjempegode.

Registration is closed
See other events
SMAKE-KOKE-KURS
SMAKE-KOKE-KURS

Tid og sted

20. jan. 2022, 12:00 – 31. mars 2022, 15:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

10 torsdager  kl 12-15 - Start 20. januar 

Pris med råvarer: 3800 kr.  Max 10 deltakere. 

Kursleder: Bente Westergaard som driver Hellviktangen.   

Har du veldig lyst men alt for lite penger - ta kontakt med Bente på 90 89 10 13

Dersom korona blir veldig slitsom, blir det ikke hands on, Men demo - men da må dere love å gjøre hjemmeleksen og teste det ut hjemme. Eller kanskje kurs-start det blir utsatt noen uker. 

Betaling ved påmelding via Ticketco

MER OM KURSET: 

Vi vil gå gjennom mange smaks-profiler og retter og se på hva som gjør at de går fra ok - til gode - til kjempegode. Vi gir oss ikke før vi blir litt begeistret! Der satt den!  Det tar jo litt tid og oppmerksomhet å smake, men vi snakker nødvendigvis ikke om mat som det tar lang tid å lage. Dette er mat til hverdags - ja- fest også.  Den er god nok til å servere til gjester. men -hvorfor skal ikke maten til hverdags også være veldig god? 

SMAK: det handler også om din kropp - er du sulten eller mett? Har du underskudd eller overskudd på 

kalorier - spiste du brød eller egg før i dag? Dette påvirker din smak, så smak er virkelig ikke en objektiv sak, den er subjektiv og du har ALLTID rett. 

Vi vil selvfølgelig også gå gjennom teknikker som -  skjære - steke - dampe. Farger- konsistens - kontraster. 

Hva er sunt? Hvordan få DET til å bli det beste du vet?  

 

Men først å fremst går vi løs på selve dette:  å fatte smaken, og kjenne hva som vil gjøre den enda bedre.

Del med dine venner

bottom of page