top of page

søn. 11. feb.

|

Nesoddtangen

SKOGROCK MOT GIGANTUTBYGGING I BERGERSKOGEN

SKOGROCK MOT GIGANTUTBYGGING I BERGERSKOGEN
SKOGROCK MOT GIGANTUTBYGGING I BERGERSKOGEN

Tid og sted

11. feb. 2024, 18:30

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Hellvik, Norge

Billetter og info

SKOGROCK MOT GIGANTUTBYGGING I BERGERSKOGEN

Søndag 11. februar fra klokken 18:30 blir det Skogrock på Hellviktangen for bevaring av Bergerskogen. Alle er hjertelig velkommen! Store som små!

GRATIS INNGANG

Det blir et variert program, vi kan friste dere med Hedvig Mollestad, Sarah Jane Summers, Per Øystein Sørensen og Lars Beckstrøm som stiller opp for naturen!

I pausen blir det litt blanda drops, med filmmusikk, videoer, ordet fritt og anledning til å komme med korte appeller. Baren er åpen.

Det er viktig at mange kommer og slår ring om nærskogen vår! Utbyggingssaken er nå ute på høring, høringsfristen er 20.2. 125 boliger er under planlegging. Vi må vise Nesoddens politikere at vi mener alvor. Skogen må vernes – nå!

Disse fantastiske lokale musikerne stiller gratis opp for skogen vår:

Skotske Sarah Jane Summers og finske Juhani Silvola blander lyrisk tradisjonell folkemusikk med rå og moderne improvisasjon. Når de spiller hører du vinden ule, bakken riste og trærne danse. De fikk NOPA (Norsk forening for komponister og tekstforfattere) sin musikkpris i 2022.

Hedvig Mollestad er komponist og gitar-virtouso fra Ålesund. Hun er en skikkelig Force of Nature- i musikken hennes lever både heftig syklon og sårt morshjerte. Hun var Artist in Residence på Moldejazz 2023 og har vunnet spellemannsprisen, åpen klasse, to ganger.

Per Øystein er norsk vokalist og låtskriver, best kjent fra bandet «fra Lippo Lippi», med mange store hits på 80-tallet, ikke minst med suksess-singelen «Shouldn’t have been like That» fra 1986 og prosjektet Forente Artister for sultrammede i Afrika, med låten Sammen for Livet. Han turnerer nå blant annet i Sør-Øst-Asia og underviser i musikk på Nesodden.

Lars Beckstrøm kjenner vi alle fra DeLillos. Han har preget norsk musikkliv siden 80-tallet, også som soloartist og gjennom Beckstrøm Kvartett. Han forteller vakre, såre og morsomme historier gjennom musikken sin -om livet, døden, kjærligheten og kloden vår.

Del med dine venner

bottom of page