top of page

søn. 21. aug.

|

Nesoddtangen

SILYA & The Sailors, + Cathrin Gram support

En av Norges råeste scenepersonligheter og sammen med sine glitrende musikere skaper hun fantastisk stemning!

Registration is closed
See other events
SILYA & The Sailors,  + Cathrin Gram support
SILYA & The Sailors,  + Cathrin Gram support

Tid og sted

21. aug. 2022, 20:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

BILLETTER 425.- / 200.- KLIKK HER 

SILYA er en kruttønne, et fyrverkeri av en live-artist, kanskje det hotteste vi har på en scene i Norge i dag. At hun kommer til Hellviktangen er intet mindre enn en fabelaktig nyhet! Vi gleder oss vilt og ubehersket!

Gjennom årenes løp har hun spilt hundrevis av konserter med bandet sitt SILYA &THE SAILORS. Etter å ha viet nesten hele livet til musikk er Silya blitt en sjeldent kraftfull musiker og låtskriver med en tilstedeværelse som bergtar publikum og anmeldere. Der mye popmusikk i dag er elektronisk og strømlinjeformet er Silyas musikk organisk og frigjort. Om hun inspireres av soul, funk, rock eller jazz er føttene alltid godt plantet i pop. 

«Så satte Silya fyr på byen. Frekk, flørtende, utfordrende og myndig – som om noen skulle ha plukket like doser av Shirley Bassey, Christina Aguilera, Miley Cyrus og Madonna og satt sammen i én sanger – tok Silya godt tak under beltestedet til publikum og røsket til.» - Trønderavisa.

Silya: vokal, ukulele

Truls Wahl: gitar

Sigurd Evensen: trombone

SPILLESTART SILYA: 20.00

SUPPORT: CATHRIN GRAM 

På denne konserten er vi så heldige å få oppleve Nesoddens egne Cathrin Gram som support. Vi får oppvarming med elektro-akustisk pop rett fra hjertet!

Med suggererende harmonier og solide melodier tar Cathrin Gram deg med til et låtlandskap preget av dyp hengiven kjærlighet, tærende sjalusi og knuste hjerter! Fra sin base på Nesodden har hun gitt ut flere singler og til høsten kommer endelig debutalbumet «Silence and Alarm».

Det er hennes varme, bestemte og sensuelle røst som binder låtene sammen, og på scenen blir det musikk som drypper av Cathrin Grams særegne dna; rørende, dansbart, umiddelbart, friskt og ærlig. What's not to love?

SPILLESTART CATHRIN GRAM: 19.15

BILLETTER: 425,- (inkl. gebyr TicketCo, klikk Finn billetter)

Rabattbilletter: 200,- (5 billetter reservert trygdede)

Dørene åpner kl. 18.00.

Kom gjerne tidlig for en bedre middag eller en pils i godt selskap før de begynner å spille. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til alle (ikke bordbestilling). Vi overholder de til enhver tid gjeldende koronaregler. VELKOMMEN!

MER OM SILYA:

Silya var med som danser og sanger i musikaler som «Cabaret», «Chicago» og «West Side Story» og gjorde suksess som vokalist med den norske hip-pop gruppen Multicyde fra 1998-2002. De ga ut to album, hadde tre #1 hits i Norge og turnerte i Skandinavia og Tyskland.

I USA skrev Silya låter med produsenter og musikere verden rundt og jobbet blant annet i New York, London, Los Angeles og Atlanta. I en årrekke jobbet Silya som liveartist i USA og spilte blant annet spilte fast på The Living Room, The Darby og The Jazzroom at The General i New York. Silyas første soloplate «Peel Away» kom på det amerikanske selskapet Eusonia Records i 2011.

Etter å ha vunnet Stjernekamp på NRK og nordmenns hjerter i 2013 flyttet Silya tilbake til Norge. Da det første albumet med Silya & The Sailors – «Unanchored», kom i 2014 på Sony Norge, fikk det fantastiske kritikker og etablerte Silya som er av de store live-artistene i Norge med konsert og festivaljobber over hele landet. I 2015 tok hun i tillegg en stor rolle i musikalen “Sweeney Todd” på Det Norske Teateret.

Silya har vært programleder for MGP N 2015, 2016 og 2018 og imponerte stort i TV2s Hver gang vi møtes i 2018.

Del med dine venner

bottom of page