top of page

lør. 23. apr.

|

Nesoddtangen

ROLF-ERIK NYSTRØM & JULIANA VENTER

En feststemt vårkveld med supersaksofonisten ROLF-ERIK NYSTRØM og den sør-afrikanske sangerinnen JULIANA VENTER!

Registration is closed
See other events
ROLF-ERIK NYSTRØM & JULIANA VENTER
ROLF-ERIK NYSTRØM & JULIANA VENTER

Tid og sted

23. apr. 2022, 20:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

Billetter 320,- / Rabattbillett: 200,- 

Med elementer fra klassisk, jazz og rock tar de oss med inn i en vakker, intim og vill verden. Dette må du få med deg!

Musikken vi får høre denne kvelden vil være inspirert av deres musikalske reiser som gjenspeiler begges interesse for å forstå musikk fra forgangne tider og andre kulturer. Begge har bredspektret bakgrunn fra både klassisk, jazz og rock. Begge har satt sitt preg på sine respektive lands musikk og kunstliv.

Som duo har paret opptrådt på festivaler og gitt konserter over hele verden, alt fra klubber til konserthus, ute i naturen, i gallerier (som Munchmuseet) og nedlagte fabrikker - i Kina, Japan, New York, Libanon og Sør-Afrika, i tillegg til rundt i Europa, siden 2015. De har også etablert den nå årlige Fram Kunstfest sammen med Paal Nilssen-Love på Nesodden.

Dørene åpner kl. 18.30.

Kom gjerne tidlig for en bedre middag før de begynner å spille. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til alle. Gi oss gjerne beskjed om dere vil spise så kjøkkenet vet om det (SMS 401 46 319). Vi overholder de til enhver tid gjeldende koronaregler. VELKOMMEN!

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond og Kulturrom.

OM ARTISTENE: 

JULIANA VENTER er opprinnelig fra Sør-Afrika og omtales i sitt hjemland som «Queen of Avant Garde». Med sin unike stemme og særegne vokalteknikk beveger hun seg fra all verdens folkemusikk, via klassisk sang til eksperimentell rock. Hun har samarbeidet tett med teatergruppen De Utvalgte, bl.a. på Ultimafestivalen, hun er vokalist i Paal Nilssen-Loves band Circus og har jobbet med Poing og Kringkastingsorkestret. Hun er også skuespiller og ble i 2018 nominert med filmen The Harvesters til filmfestivalen i Cannes.

ROLF-ERIK NYSTRØM er en av verdens fremste saksofonister, han har vært solist med Oslofilharmonien og en rekke orkestre rundt i verden. Han har også spilt i mange ulike band/ensembler, som Poing, Jokke og Kåre & the Cavemen. Han har utviklet helt nye måter å traktere instrumentet sitt på som gjør at man får følelsen av å høre et orkester. I tillegg til duoen med Juliana og egne prosjekter som Oriental Winds of The Baroque spiller han med Nils Økland og er i sommer festivalmusiker på Risør Kammermusikkfestival. Han har deltatt på mer enn 150 plater og spilt konserter i 50 land. Han har vært nominert til Nordisk Råds Musikkpris og Spellemannprisen. Som komponist har han blant annet vunnet Heddaprisen og Kritikerprisen.

Del med dine venner

bottom of page