top of page

søn. 18. sep.

|

Nesoddtangen

POING med MAJA RATKJE

Virtuost, vakkert, lekent, vilt, morsomt – og alvorlig! Supertrioen POING og Maja S.K. Ratkje er tilbake på Hellviktangen! POING består av Rolf-Erik Nystrøm på saxofoner, Frode Haltli på akkordeon og Håkon Thelin på kontrabass. De går alle for å være blant verdens fremste utøvere på sine instrument

Registration is closed
See other events
POING med MAJA RATKJE
POING med MAJA RATKJE

Tid og sted

18. sep. 2022, 19:30

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

BILLETTER: 350.- / 200.- 

Virtuost, vakkert, lekent, vilt, morsomt – og alvorlig! Supertrioen POING og Maja S.K. Ratkje er tilbake på Hellviktangen!

POING består av Rolf-Erik Nystrøm på saxofoner, Frode Haltli på akkordeon og Håkon Thelin på kontrabass. De går alle for å være blant verdens fremste utøvere på sine instrumenter. 

Sammen med vokalist Maja S.K. Ratkje har de siden 2001 tolket en tilsynelatende usaklig blanding sanger, som etter hvert har utkrystallisert seg som en ny, sosialistisk fortolkningstradisjon, med et konsept som har blitt oppfattet som frekt fordi det er hinsides korrekt og ironisk. Det er anarkistisk og motsetningsfylt; ja, nostalgisk bortenfor all sentimentalitet. Sammen har de bl.a. utgitt platene «Wach auf!» (2011) og «Kapital & Moral» (2016).

Siden oppstarten i 1999 har POING urframført mer enn 100 verk av europeiske, asiatiske og amerikanske komponister. Trioen samarbeider jevnlig med andre musikere fra hele verden med bakgrunn fra ulike stilarter – både tradisjonell og moderne musikk. Gjennom sin musikkutøvelse ønsker de å øke forståelsen og interessen for all musikk de oppfatter som vesentlig, og sette musikken inn i tydelige kontekster med et håp om å kunne aktivere publikum i en diskurs rundt kunstens betydning og viktighet. 

Rolf-Erik Nystrøm – saksofon

Frode Haltli – akkordeon

Håkon Thelin – bass

Maja S.K. Ratkje – vokal

BILLETTER: 350,- (inkl. gebyr TicketCo, klikk Finn billetter)

Rabattbilletter: 200,- (5 billetter reservert trygdede)

Dørene åpner kl. 18.00. Konsert kl 20:00

Kom gjerne når dørene åpner for en bedre middag i godt selskap før de begynner å spille. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til alle. VELKOMMEN!

Arrangementet er støttet av Norsk Kulturfond og Kulturrom. 

Del med dine venner

bottom of page