top of page

tor. 14. apr.

|

Nesoddtangen

PERGOLESI - Stabat Mater påskekonsert

Et av de mest gripende verkene innen klassisk musikk!

Registration is closed
See other events
PERGOLESI - Stabat Mater påskekonsert
PERGOLESI - Stabat Mater påskekonsert

Tid og sted

14. apr. 2022, 19:30

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

KJØP BILLETT 200.- 

PERGOLESI sin vakre "Stabat Mater" er et av de mest gripende verkene innen klassisk musikk. Jesu mor sine følelser under Jesu korsfestelse har i århundrer berørt mennesker på et dypt sjelelig plan. Pergolesi skrev dette verket rett før han gikk bort, bare 26 år gammel.

Det blir bare å lene seg tilbake, og glede seg over vakker sang og inspirerende musikk! Varmt velkommen til Hellviktangen Kunstkafé kl.19.30.

Medvirkende: 

Frida Augusta Gudim, sopran

Pernille Wik, alt

Hallvard Holm Høgemo, fiolin

Nadia Skånseng, fiolin

Daryna Lischenko, bratsj

Marcus Berzén, cello

Varighet: ca.40 minutter uten pause.

Kom gjerne tidlig for en bedre middag før de begynner å spille, kafeen er åpen. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til alle. Gi oss gjerne beskjed om dere vil spise så kjøkkenet vet om det (SMS 401 46 319). Vi overholder de til enhver tid gjeldende koronaregler. VELKOMMEN!

OM ARTISTENE: 

FRIDA AUGUSTA GUDIM er en ung lyrisk sopran oppvokst i Fredrikstad. Hun studerer nå klassisk sang under den internasjonalt kjente sopranen Elizabeth Norberg-Schultz og tenoren Matthew Mark Marriott. Frida hadde sin solist-debut som Cherubino i Mozarts «Le Nozze di Figaro» da hun var bare 20 år.

PERNILLE WIK fra Drammen er en ung lyrisk mezzo-sopran. Hun forlot psykologistudiet og flyttet til Stavanger for å studere klassisk sang under Elizabeth Norberg-Schultz og Matthew Mark Marriott.

HALLVARD HOLM HØGEMO er en fiolinist fra Drammen. Bak seg har han en bachelor i fiolin under Kolbjørg Holthe ved Norges Musikkhøgskole, og studerer nå under Erik Heide ved Universitetet i Stavanger. Hallvard har også studert under professor Wonji Kim-Ozim ved Universität Mozarteum i Salzburg.

NADIA SKÅNSENG er en fiolinist fra Nesodden. Hun går nå siste året på masterstudiet ved Universitetet i Stavanger, der hun også tok sin bachelor. Hun har også studert i Weimar i Tyskland.

Ukrainske DARYNA LISHCHENKO begynte sine musikalske studier i en alder av syv år. Hun har sin bachelor i bratsj fra Kharikiv, National Kotlyarevsky University of Arts. Nå tar hun sin master på Universitetet i Stavanger. Daryna spiller på en nydelig bratsj laget til henne av den moderne ukrainske mesteren Andrew Golybokie.

Cellisten MARCUS BERTZÉN er fra Trollhättan i Sverige og var i ung alder fast bestemt på å bli musiker. Han flyttet til Stavanger for å studere, og har der tatt en mastergrad. For tiden går han diplomstudium samme sted.

Del med dine venner

bottom of page