top of page

ØKOUKA - FERMENTERINGSKURS

ons. 18. sep.

|

Nesoddtangen

ØKOUKA - FERMENTERINGSKURS
ØKOUKA - FERMENTERINGSKURS

Tid og sted

18. sep. 2024, 18:00 – 20:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1459 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

Velkommen til et kurs der vi skal lære å foredle markens grøde gjennom fermenteringsmetoden. 

Vi fermenterer for å bevare næring, friskhet og smak gjennom hele året og til neste sesong.

Vi lager enkel surkål, rødkål, og mer avansert og smaksrik kimchi. Dessuten skal vi smake forskjellig fermentert mat fra nært og fjernt!

Kurset passer for alle, uansett erfaring.

Tid: 18:00 - 20:00 Pris: 600.- Påmelding: Nicolineartemis@gmail.com Ha med: To glass med lokk til å ha det fermenterte oppi.

Nicoline liker godt å foredle maten når den er på sitt beste. Av både ville vekster og økologiske grønnsaker, konserverer hun dem på forskjellige vis for å bruke gjennom vinteren, som mat og medisin.

Del med dine venner

KONTAKT

E-post: sol@hellviktangen.no

Telefon: +47 401 46 319

Adresse: Hellvikalléen 60

1459 Nesodden

ÅPNINGSTIDER UT APRIL 

Lørdag 12-17

Søndag 12-18

PÅSKEN 

Skjærtorsdag 12-17

Langfredag 12-17

Påskeaften 12-17 

1. Påskedag 12-18 

2. Påskedag 12-18

BORDBESTILLING

Send SMS til 401 46 319

Senest dagen før.

KAFE ÅPNINGSTIDER GJENNOM ÅRET:

Fra sept frem ti jul: lørdag og søndag.

Stengt fra jul ut januar.

Åpent feb ut april lørd - sønd.

Åpent i påsken alle helligdagene. 

Mai-juni bare søndager.

Skole-ferien åpent tirs-sønd. Kun kiosk lør. (bryllup)

August sept: bare søndager.

Fra oktober både lørdag og søndag.

Og så har det gått ett år.

HELLVIKTANGEN KUNSTKAFÉ - NESODDEN

bottom of page