top of page

ØKOUKA 2022 Fermenteringsverksted med ville vekster

ons. 28. sep.

|

Nesoddtangen

med Nicoline Stang!

Registration is closed
See other events
ØKOUKA 2022 Fermenteringsverksted med ville vekster
ØKOUKA 2022 Fermenteringsverksted med ville vekster

Tid og sted

28. sep. 2022, 16:00 – 19:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

På dette kurset får du først muligheten til å lære om ville, spiselige vekster som vokser rundt oss. Nicoline vil vise hvilke planter som er å bruke og fortelle hvordan du kan lage dine egne enkle urtemedisiner og salver, så her kan det være lurt med en liten bok & penn om du vil notere informasjonen. Etter dette blir det fermentingskurs inne i Hellviktangens koselige lokaler.

Nicoline vil lære oss å fermentere markens grøde fra det ville til det kultiverte og deler det hun kan om de forskjellige varianter hun bruker til de forskjellige plantene og grønnsakene. Klassisk og enkel surkål, fermenterte kålrot staver med krydder, fermentert te og syrnet salt løk. 

Vi vil bruk tid til å erfare, prate sammen om metodene fra urte til saltlake, hvordan å passe på underveis, hva å se etter, smake etter, føle etter (i magen) og når fermenteringsprosessen skal settes kaldt for oppbevaring.

Del med dine venner

KONTAKT

E-post: sol@hellviktangen.no

Telefon: +47 401 46 319

Adresse: Hellvikalléen 60

1459 Nesodden

ÅPNINGSTIDER FREM TIL JUL 
Lørdag 12-17

Søndag 12-18
 

KAFE ÅPNINGSTIDER GJENNOM ÅRET:

15. august til og med 11. okt:  Søndager 12-18

Fra sønd 11 okt frem ti jul: lørdag og søndag.

Stengt fra jul ut januar.

Åpent feb ut april lørd - sønd.

Åpent i påsken alle helligdagene. 

Mai-juni bare søndager.

Skole-ferien åpent tirs-sønd. Kun kiosk lør. (bryllup)

August sept: bare søndager.

Fra oktober både lørdag og søndag.

Og så har det gått ett år.

HELLVIKTANGEN KUNSTKAFÉ - NESODDEN

bottom of page