top of page

fre. 19. nov.

|

Nesoddtangen

MUSIKALSK MIDDAG - 5 retter og klassisk konsert

Her får du en herlig klassisk konsert med klaver og vokal, med den ettertraktede lyrisk-dramatisk sopranen Ingegjerd Bagøien Moe og Stefan Zlatanos, pluss 5 retters middag OG retur med buss!

Registration is closed
See other events
MUSIKALSK MIDDAG - 5 retter og klassisk konsert
MUSIKALSK MIDDAG - 5 retter og klassisk konsert

Tid og sted

19. nov. 2021, 19:15

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

NOEN FÅ BILLETTER IGJEN - kjøp her og nå 350.- 

Her  får du mye for penga! Dette er en del av Kulturisten - og sponset av Nesodden Kommune. 

Det blir 5 retters middag, med musikk mellom hver rett - en herlig klassisk konsert med klaver og vokal, med den  ettertraktede lyrisk-dramatisk sopranen Ingegjerd Bagøien Moe og Stefan  Zlatanos. OG retur med buss til knutepunkter! Programmet ser slik ut, men det blir noe endring, som vi ikke har helt klart enda. 

 

Kom senest 19:15.

19:30    Utvalgte italienske arier i klaverarrangement av pianisten selv. Man   går til bords akkompagnert av Jean Philippe Rameau´s «Sarabande».  Presentasjon av konseptet og maten - velkommen når alle har kommet ved  Bente Westergaard.

FORRETT:  Nesoddsuppen – mild og mineralsk – en rolig start. G. F. Händel: Lascia ch´io pianga

MELLOMRETT:   Litt grønn salat renser ganen – kort intermezzo, sprø og lett. C. Debussy: 2 arabesques

MELLOMRETT: Rødbetsalat med chevre og valnøtter – kraftigere, dypere. K. Weill: Youkali

HOVEDRETT:   Entrecote av kalv med Pommes Anna, kantarell, cremefraiche saus,  estragon, herricotsverts.   F. Cilea: Io son l´umile ancella F. Poulenc:  Les chemins de l´amour

DESSERT:   Vanilje-is med multer, madeirareduksjon og havreflarn. – det lette  romantiske og muntre J.B. Weckerlin: Maman, dites-moi

22.30    BUSS RETUR inkludert i billetten: Den kjører opp til Bergertoppen,   stopper ved Skoklefall, Granholt, Nesoddtangen brygge, og kjører derfra   opp via Tangen til Fjellstrand, over Midtveien ned til Nesodden kirke.

Del med dine venner

bottom of page