top of page

søn. 27. feb.

|

Nesoddtangen

Marius Holth & Karin Destainville - Circus Cameralla

CIRKUS CAMERALLA presenterer lidenskapelig sigøynermusikk med djevelsk nerve og himmelsk trøkk!

Registration is closed
See other events
Marius Holth & Karin Destainville - Circus Cameralla
Marius Holth & Karin Destainville - Circus Cameralla

Tid og sted

27. feb. 2022, 19:30

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

 Kjøp billett 350.-/200.-

CIRKUS CAMERALLA presenterer lidenskapelig sigøynermusikk med djevelsk nerve og himmelsk trøkk!

MARIUS HOLTH - en av landets mest spennede stemmer, med usedvanlig musikalitet og historiefortelling. Han er sammenliknet med artister som Freddie Mercury fra Queen , Phil Collins og Kate Bush, men har definitivt sin egen identitet som musiker, sanger og komponist.

Marius Holth har en utrolig reise i kreativ musikk- og annen sceneutfoldelse bak seg, og har samarbeidet med en lang rekke artister, skuespillere og andre. Hans unike stemme og esksperimentelle stemmebruk blir lagt merke til og er også framført i NRK.

Marius henter også inspirasjon fra den tsjekkiske sigøynersangerinnen Ida Kelarowa, som ofte besøkte Oslo. Hun ble en døråpner til sigøynermusikkens lidenskapelige tilnærming til sang. Marius startet ensemblet CIRKUS CAMERALLA som framfører folkemusikk og sigøynermusikk på mange forskjellige språk.

Her har han med seg Per Karang og Svein Haugen fra det etablerte norske sigøynermusikkbandet «Storm Und Drang», foruten den glitrende akkordionisten Espen Leite. Og sist, men ikke minst har han med seg Nesoddens egen Karin Destainville Dammen, som selv gjør konserter med sigøynermusikk og bl.a. har gjort over 250 konserter med Edith Piaf, foruten egne sanger.

Marius Holth: vokal

Karin Destainville Dammen: vokal

Per Karang: piano

Svein Haugen: kontrabass

Espen Leite: trekkspill

Dørene åpner kl. 18.00. Kom gjerne tidlig for en bedre middag før de begynner å spille. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til alle. Gi oss gjerne beskjed om dere vil spise så kjøkkenet vet om det (SMS 401 46 319). Koronareglene er nå opphevet, men om du har symptomer er det kanskje best å bli hjemme. VELKOMMEN!

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond

Del med dine venner

bottom of page