top of page

lør. 30. okt.

|

Nesoddtangen

LIKEVEL ER DU HER - Anne Lande, Per Huseby, Sigmund Groven, Ole Jørn Myklebust

Velkommen til en lun høstkonsert på Hellviktangen! Denne poesikonserten springer ut fra et mangeårig samarbeid mellom vokalist ANNE LANDE og pianist PER HUSBY og bygger på Anne Landes ferske album: «LIKEVEL ER DU HER - sakte sanger om overganger».

Registration is Closed
See other events
LIKEVEL ER DU HER - Anne Lande, Per Huseby, Sigmund Groven, Ole Jørn Myklebust
LIKEVEL ER DU HER - Anne Lande, Per Huseby, Sigmund Groven, Ole Jørn Myklebust

Tid og sted

30. okt. 2021, 19:30

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

KJØP BILLETT HER OG NÅ! Kr 290.- 

Velkommen til en lun høstkonsert på Hellviktangen! 

Anne Landes myke sang er vakker og god for sjelen å lytte til, og denne gangen har hun ikke bare med seg sin faste pianist og komponist Per Husby, og Ole Jørn Myklebust på fløyelsmyk trompet og sang, men vi har fått med selveste Sigmund Groven - munnspilltrollmann og hedersmann!

Vi gleder oss!

Denne  poesikonserten springer ut fra et mangeårig samarbeid mellom vokalist  ANNE LANDE og pianist PER HUSBY og bygger på Anne Landes ferske album:  «LIKEVEL ER DU HER - sakte sanger om overganger».

Duoen har markert seg med sine særegne poesikonserter; i et lavmælt uttrykk står teksten i sentrum for det musikalske bildet.

Alle sangtekstene er skrevet av Anne Lande - som synger og resiterer.

Tekstene  handler om å være nær livets ytterpunkter; om avskjeder, om høst, om  hvordan det er å være menneske når livet endres, om nye begynnelser - og  tiden det tar. I konserten vil også dikt av noen av våre fineste poeter  flettes inn i den musikalske rammen. 

Anne Lande – tekst, sang, resitasjon 

Per Husby – piano, komposisjon

Ole Jørn Myklebust – trompet, sang

Sigmund Groven – munnspill

Dørene  åpner kl. 18.00. Kom gjerne tidlig for en bedre middag før de begynner å  spille. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til  alle. Gi oss gjerne beskjed om dere vil spise så kjøkkenet vet om det  (SMS 401 46 319). Koronareglene er nå opphevet, men om du har symptomer  er det kanskje best å bli hjemme. Velkommen!

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond

MER OM KONSERTEN OG MUSIKERNE.  

Mer om Anne Lande her: http://www.annelande.no/index.html

Musikken  er i hovedsak laget av PER HUSBY, som med sitt nære forhold til teksten  i sangene og sine lyriske melodiøse linjer og harmoniseringer løfter  fram og gir plass og rom til ordene. Se Jazz i Norges artikkel om ham da  han fikk Prøysens ærespris:  https://jazzinorge.no/.../per-husby-tildelt-alf-proysens.../

Duoen har denne kvelden også med seg disse to flotte håndplukkede medspillerne:  OLE JØRN MYKLEBUST med sin mjuke trompet og varme sang. Hør hans tre album i eget navn og les mer om Ole Jørn her:   https://www.olejazz.com/

Og  sist, men ikke minst – munnspilltrollmannen SIGMUND GROVEN - en  gentleman og en legende i det norske musikklandskapet! Se hans  jubileumskonsert med KORK fra august i år:   https://tv.nrk.no/.../kork.../2021/MKKA11001721/avspiller

Del med dine venner

bottom of page