top of page

fre. 12. mai

|

Nesoddtangen

LARS MARTIN MYHRE med Terje Johannesen

For første gang til Hellviktangen!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
LARS MARTIN MYHRE med Terje Johannesen
LARS MARTIN MYHRE med Terje Johannesen

Tid og sted

12. mai 2023, 20:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

BILLETTER 350.- / 200.- KLIKK HER 

LARS MARTIN MYHRE – kjent og kjær over det ganske land for sitt mangeårige samarbeid med Odd Børretzen og med Arild Nyquist, og i nyere tid med Ingvar Hovland, og ikke minst for et utall av egne plater!

Musikalsk beveger han seg elegant og naturlig mellom jazz og visesang, og er en sann kunstner når det gjelder å sette musikk til tekst – som nevnte Børretzen og Nyquist, eller som Jens Bjørneboe. «Den tekstlige underfundighetens foretrukne tonesetter» (Aftenposten).

Til denne konserten har han med seg sin nære samarbeidspartner gjennom mange år; Terje Johannesen på gitar og trompet. Med fantastiske låter, strøken musisering og en fabelaktig fortellerevne vil publikum få en minneverdig kveld hvor verken smil eller tårer er langt unna. Vi gleder oss!

Lars Martin Myhre – vokal, gitar

Terje Johannesen – trompet, gitar

Dørene åpner 18.30.

Kom gjerne tidlig for å nyte en bedre middag før de begynner å spille. Da får dere også de beste plassene.

MER OM ARTISTENE:

LARS MARTIN MYHRES plater har fått strålende anmeldelser i inn- og utland. I år er det 40 år siden hans første plate «Søstrene» fra 1983. Han seneste utgivelse «45 sanger fra 45 år» ble belønnet med 6 på terningen og med ordene «en ener – intet mindre» (Nettavisen/Hammerø).

Han har også skrevet musikk til film, vært kunstnerisk leder for en teatergruppe og produsent for andre artister.

Lars Martin har mottatt en rekke priser for sitt kunstneriske arbeid, som bl.a. fire Spellemannspriser, Alf Prøysens Ærespris, Gammlengprisen og Audun Tyldens Minnepris, for bare å nevne noen.

TERJE JOHANNESEN fra Nøtterøy har i over 30 år vært blant de mest sentrale musikerne/komponistene i Vestfold innenfor jazz, viser, rock og teatermusikk. Som musiker (trompetist/gitarist/produsent/arrangør) har han medvirket på utallige studioinnspillinger og turnéer med blant annet Lars Martin Myhre, Odd Børretzen, Claudia Scott, Lars Bremnes, Frida Ånnevik, Levi Henriksen, Anita Skorgan, Lars Beckstrøm og mange flere.

Terje har laget musikk for film, kunstinstallasjoner, NRK radioteater, Nationaltheatret, Det NorskeTeater, Riksteatret og Hordaland Teater. I mange år var han huskomponist for Thesbiteateret. Han skrev bestillingsverk for Urijazz 40-års jubileum i 2019.

Foto Lars Martin Myhre: © Fonogram

Foto Terje Johannesen: © Cedric Archer

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond og Kulturrom.

Del med dine venner

bottom of page