top of page

søn. 13. aug.

|

Nesoddtangen

Lars Lillo-Stenberg & Lars Beckstrøm

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Lars Lillo-Stenberg & Lars Beckstrøm
Lars Lillo-Stenberg & Lars Beckstrøm

Tid og sted

13. aug. 2023, 20:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

BILLETTER: 425.- / 200.- (5 bill. reservert trygdede)

Jaaah!! LARS & LARS er tilbake på Hellviktangen – det begynner jo å bli tradisjon! I fjor satte de rekord med godt over 300 gjester og kjempestemning. Varmen og musikken, og publikumskontakten.. det er noe helt spesielt når folk synger med og kjenner så mange av sangene! Glade glis, vuggende kropper og trampefot over hele plassen, plenen full av glade syngende mennesker, terrassen likeså. Vi gleder oss!

LARS LILLO-STENBERG og LARS BECKSTRØM vil glede oss med herlige rytmer, glade sommersanger, melankolske viser, rocka ballader og låter fra et enormt repertoar fra fire tiår med deLillos, foruten alt de har gjort utenom. Her vil billettene fyke, så det er førstemann til mølla som gjelder!

Lars Lillo-Stenberg – vokal, gitar, el-piano, harmonium Lars Beckstrøm – vokal, bass, ukulele

Dørene åpner kl. 18.00

Kom gjerne fra kl. 18.00 når dørene åpner for å nyte en bedre middag før de begynner å spille. Da får dere også de beste plassene (IKKE bordbestilling på sommerkonsertene).

OM ARTISTENE:

I 1984 dannet LARS LILLO-STENBERG gruppa deLillos. Lars skrev tekster og melodier til gruppa, og fikk fort oppmerksomhet for sin enkle og direkte, men underfundige form. Med "Tøff i pyjamas" og "Min beibi dro avsted" kom både radiosuksess og platesalg og deLillos var snart en av årets sensasjoner i norsk musikk. I snart fire tiår har deLillos hatt et imponerende fast grep om radiolyttere, platekjøpere og konsertpublikum. I fjor kom deLillos' nittende studioalbum «Evige dager», til strålende kritikker, hele førsteopplaget ble utsolgt, men kom i nytt opplag på blå vinyl.

I 2000 ga Lars ut albumet «Oslo» med kjente og kjære Oslo-sanger som fikk stor oppmerksomhet og solgte meget bra. Siden har Lars mottatt Oslo bys kulturpris og han har også laget byens Oslosang.

Ved siden av deLillos har Lars hele tida også virket som soloartist, med mye forskjellig materiale fra f.eks. Edvard Munch, Alf Prøysen og Ole Paus. Han har også bandet Young Neils som spiller Neil Young-låter i Lars sin tapning. Han har samarbeidet med en rekke andre musikere, bl.a. KORK, og nå sist med Bugge Wesseltoft og Ellen Andrea Wang i Grieg-forestillingen "Lars Lillo-Stenberg synger Grieg med Bugge" som har gått for fulle hus.

LARS FREDRIK BECKSTRØM er mest kjent for sin rolle i deLillos, hvor han i tillegg til å spille bass bidrar med en rekke novelleaktige sanger. Det som særpreger Beckstrøms komposisjoner, er måten han tvinner tekst og melodi sammen på for å skape en original enhet som ofte overrasker lytteren.

Lars ga ut sin første solo-LP "Tett i tett" i 1992, plata oppnådde kultstatus og er i dag et ettertraktet samleobjekt. I 1997 kom "Lykkens kalosjer", hvor "Svigermor" ble en radiofavoritt. Hans tredje album "Helium" fra 2003 inneholdt også en radiohit i form av «Skjebne». Så fulgte "Drøm videre " i 2006. Med Beckstrøm Kvartett ga han ut albumet «Døgenikt» i 2008, som han mottok gode kritikker for. De tre andre medlemmene var Marius Kristiansen (gitar), Tov Ramstad (kontrabass, cello) og Lars Birkelund (trommer). I 2018 kom albumet «Gjest i mitt liv».

Beckstrøm spilte i sin bror Haralds band "Dog Age" på albumet "On The Garish Isles" fra 2011. Han er dessuten et av ni medlemmer av "The Humble Servants", sammen med bl.a. Tov Ramstad, Marius Kristiansen, Paal Flaata (Midnight Choir) og Rune Lindstrøm (deLillos). De fleste sangene på det engelskspråklige debutalbumet "Closer To The Bone" fra 2012 er skrevet av Beckstrøm.

Foto: © Carsten Jøssund

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond, Viken Fylkeskommune og Kulturrom.

Del med dine venner

bottom of page