top of page

lør. 15. okt.

|

Nesoddtangen

LARS KLEVSTRAND (Support: Dag Fransson 19:15)

Det er en ære og en glede å få LARS KLEVSTRAND til Hellviktangen! Ikke bare en av Norges beste visesangere gjennom tidene, men en ekte visekunstner! Foruten å synge særdeles vakkert er han en glimrende gitarist, komponist og arrangør.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
LARS KLEVSTRAND (Support: Dag Fransson 19:15)
LARS KLEVSTRAND (Support: Dag Fransson 19:15)

Tid og sted

15. okt. 2022, 20:00 – 22:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

BILLETTER: Ordinær: 350.- / Honnør: 250.-

Dørene åpner kl. 18.30. 

Spillestart support-konsert Dag Fransson: 19:15

Konsertstart Lars Klevstrand: 20:00 

Kom gjerne tidlig for en deilig middag i godt selskap før han begynner å spille. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til alle. Vi tar ikke bordreservasjon til konserter. VELKOMMEN!

LARS KLEVESTRAND beveger seg i grenselandet mellom visesang og jazz, men også inn mot populærmusikken og mot det klassiske landskapet. For oss som har levd litt og har hjertet på venstre side er han rett og slett del av vår historie.

Husker dere «PÅ STENGRUNN», fra 1973 med sanger av Rudolf Nilsen – som han gjorde med Lillebjørn Nilsen, Steinar Ofsdal, Kari Svendsen, m.fl. – eller BALLADE! – med gruppa Ballade! som han hadde med Birgitte Grimstad, Åse Kleveland og Lillebjørn Nilsen? Dere må da ha hørt «RIV NED GJERDENE» som han gjorde med Guttorm Guttormsen? Eller alle hans tolkninger av Erik Bye og Evert Taube? Her er masse å ta av gjennom 54 år som plateartist!

Rett før pandemien kom han faktisk med «PÅ GJENSYN – 17 nye sanger av Rudolf Nilsen», og nå i våres kom hans nyeste album - «FRALANDSVIND». Her tonesetter han dikt, poesi han velger med omhu – Inger Hagerup, Hans Børli, Alf Prøysen, Torstein Bugge Høverstad, Kolbein Falkeid, Halldis Moren Vesaas, Arnljot Eggen. Vi får høre både nye og gamle sanger fra hans enorme repertoar. Det er bare å booke billett, dette blir en herlig aften på Hellviktangen  

SUPPORT-KONSERT: Vi er så heldige å ha fått DAG FRANSSON til å varme opp for Lars, og får en liten konsert før konserten – uten å betale ekstra! Dag kommer snart med sin første plate, hans eminente fingerspill, herlige melodier og finurlige fortellende tekster går rett i hjertet. Bare å glede seg!

MER OM ARTISTEN:  Lars Klevstrand har vunnet både Spellemannsprisen, Gammlengprisen og Prøysenprisen, og har gjennom årene samarbeidet med en lang rekke artister innen ulike musikalske landskap. Han har også arbeidet mye med kabaret og revy. «Fralandsvind» er hans 26. album.

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond og Kulturrom.

Del med dine venner

bottom of page