fre. 18. feb.
|Nesoddtangen
KULINARISK GJESTEBUD
Denne kvelden er Elisabeth Engebretsen som driver Matsalongen gjestekokk! Det blir en frodig og smaksrik 5 retters middag, med god drikke som vi håper vil vekke alle sanser og bidra til humørfylte og gode samtaler mellom våre gjester. BUSS henter dere 23:30 - kjører til båten - Tangen - osv
Tid og sted
18. feb. 2022, 19:00
Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge
Billetter og info
KJØP BILLETT HER - 550.- inkl buss retur
Denne kvelden har vi invitert gjestekokk! Elisabeth Engebretsen som driver Matsalongen. Hun er kjent for sin visuelle profil og fyldige mangfoldige smaks-registere. Det blir en frodig 5 retters middag, med god drikke. Vi håper å vekke alle sanser og bidra til humørfylte og gode samtaler mellom våre gjester.
RETUR BUSS 23:30 mot 12 båten - hopp av - Berger - Skoklefall - båten - Tangen - Fjellstrand.
MENY FOR KVELDEN:
Reinsdyr carpaccio
Risotto med skalldyr (si fra om du er allergisk, så får du annet)
Bakt rødbet med chevre og granateple.
Grillet andebryst i lun seng
Sjokolade parfait med Grand Marnier og glaserte fersken
VIN TIL MATEN.
Til dette kan du kjøpe enkeltglass eller vinpakke. Vi plukker ekstra gode viner til dette..Vår vinleverandør jobber med saken, oppdatering kommer meget snart!