top of page

fre. 18. feb.

|

Nesoddtangen

KULINARISK GJESTEBUD

Denne kvelden er Elisabeth Engebretsen som driver Matsalongen gjestekokk! Det blir en frodig og smaksrik 5 retters middag, med god drikke som vi håper vil vekke alle sanser og bidra til humørfylte og gode samtaler mellom våre gjester. BUSS henter dere 23:30 - kjører til båten - Tangen - osv

Registration is closed
See other events
KULINARISK GJESTEBUD
KULINARISK GJESTEBUD

Tid og sted

18. feb. 2022, 19:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

KJØP BILLETT HER - 550.- inkl buss retur

Denne kvelden har vi invitert gjestekokk! Elisabeth Engebretsen som driver Matsalongen. Hun er kjent for sin visuelle profil og fyldige mangfoldige smaks-registere. Det blir en frodig  5 retters middag, med god drikke. Vi håper å vekke alle sanser og bidra til humørfylte og gode samtaler mellom våre gjester. 

RETUR BUSS 23:30 mot 12 båten - hopp av - Berger - Skoklefall - båten - Tangen - Fjellstrand. 

MENY FOR KVELDEN: 

Reinsdyr carpaccio

Risotto med skalldyr (si fra om du er allergisk, så får du annet)

Bakt rødbet med chevre og granateple.

Grillet andebryst i lun seng

Sjokolade parfait med Grand Marnier og glaserte fersken

VIN TIL MATEN. 

Til dette kan du kjøpe enkeltglass eller vinpakke. Vi plukker ekstra gode viner til dette..Vår vinleverandør jobber med saken, oppdatering kommer meget snart! 

Del med dine venner

bottom of page