top of page

søn. 22. mai

|

Nesoddtangen

«KJÆRLEIKEN» - poesikonsert med Hildegun Riise og Anders Aarum

HILDEGUN RIISE er tilbake med en ny poesikonsert! Denne gangen har hun med seg den kjente jazzpianisten og komponisten ANDERS AARUM.

Registration is closed
See other events
«KJÆRLEIKEN» - poesikonsert med Hildegun Riise og Anders Aarum
«KJÆRLEIKEN» - poesikonsert med Hildegun Riise og Anders Aarum

Tid og sted

22. mai 2022, 20:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

Billetter: 350,- /200,- 

I konserten «Kjærleiken» har Hildegun samlet dikt fra Norden, Øst-Europa og Asia til en vev av sterke, humoristiske og sanselige tekster i tett samspill med Anders Aarums mangfoldige og vakre musikalske univers. Effekten er magisk. Diktene beveger seg alle rundt det samme temaet – kjærligheten.

Musikken er en trofast følgesvenn når Hildegun framfører poesi, enten hun resiterer eller synger. Samklangen mellom kunstnerne blir nærmest sanselig følbar på scenen og trekker publikum med seg inn i det som skapes - i øyeblikket. Hildegun har en gave, en sjelden musikalsk gave. Hun formidler med sin unike stemme, men også med en utrolig timing, og med sin egen innlevelse i det som gjemmer seg i teksten. 

I fjor var Hildegun med musikere på Hellviktangen med poesikonserten «UNDER STJERNONE». Da var det Olav H. Hauge sitt univers hun tok oss med inn i. Hun trollbandt et fullsatt publikum den kvelden, dypt berørte ble vi stående og klappe i flere minutter, noen gråt.

Nå inviterer vi til en ny poetisk aften, denne gangen synger hun også, og med fantastiske Anders Aarum på piano! Vi gleder oss! VELKOMMEN

Dørene åpner kl. 18.30.

Kom gjerne tidlig for en bedre middag før de begynner. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til alle. Gi oss gjerne beskjed om dere vil spise så kjøkkenet vet om det (SMS 401 46 319). Vi overholder de til enhver tid gjeldende koronaregler. 

VELKOMMEN!

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond og Kulturrom.

Del med dine venner

bottom of page