top of page

søn. 25. aug.

|

Hellviktangen Kunstkafé

KARI BREMNES

KARI BREMNES
KARI BREMNES

Tid og sted

25. aug. 2024, 20:00 – 23:00

Hellviktangen Kunstkafé, Hellvikalleen 60, 1450 Hellvik, Norge

Billetter og info

Søndag 25. august er det KARI BREMNES som får æren av å runde av sommerkonsertene våre i år. 

Å få Kari til å spille hos oss var en skikkelig karamell å suge på mens vi ventet! Og den som venter på noe godt...

Kari har de siste årene stort sett gjort konserter med hele bandet sitt. Men innimellom gjør hun noen få, eksklusive konserter i duoformat med BENGT HANSSEN på tangenter. Han er fast samarbeidspartner, musiker og produsent for Karis utgivelser. - I duoen ønsker vi å ivareta mye av det dynamiske spennet i musikken, selv om vi bare er to på scenen, sier Kari. Ved hjelp av et ganske omfattende keyboardoppsett gir vi publikum en større lydverden enn i et klassisk duoformat. Det tror vi både sangene og konsertene har godt av. I tillegg til Kari og Bengt er lydmann GEIR ØSTENSJØ faktisk å regne for en sentral medmusikant i besetningen. På disse konsertene vil publikum få høre et bredt utvalg av sanger fra hele katalogen hennes.

Kari Bremnes har en enorm spennvidde i konsertene sine, fra det lyseste til det ganske mørke og rå og hele tiden med en egen nærhet til folk og livsskjebner. Kari har skrevet sanger i over 30 år og gitt ut 15 soloalbum. Hun har i dag et stort konsertpublikum i flere land og et platepublikum over hele verden. Ved siden av solokarrieren har hun hatt samarbeid med bl.a.søsknene Ola og Lars Bremnes, Lars Klevstrand, Ole Paus, Ketil Bjørnstad og Mari Boine.

Kari Bremnes – sang Bengt Hanssen – tangenter Geir Østensjø – lyd-design

BILLETTER: 550.-/200,- (reservert uføretrygdede og minstepensjonister)

VELG BILLETT FOR HVOR DU VIL SITTE:

Terrassen under tak - NB: INNSLIPP FRA 18.00 På plenen foran scenen - NB: INNSLIPP FRA 18.30 Konsertstart: KL 20:00

Kom gjerne for en bedre middag og samvær før konserten! (Ingen bordbestilling på sommerkonsertene).

MER OM ARTISTEN:

Kari Bremnes debuterte som plateartist med utgivelsen «Folk i husan» i 1980, sammen med broren Ola Bremnes. Hun medvirket også i Melodi Grand Prix 1982 med låten «Romantikk». Det store gjennombruddet kom i 1987, med hennes første soloalbum «Mitt ville hjerte». Her framførte hun dikt av Tove Ditlevsen tonesatt av Petter Henriksen; Erik Hillestad og Kirkelig kulturverksted sto for utgivelsen. Albumet mottok Spellemannprisen samme år. Neste album, «Blå krukke», kom i 1989. Hun hadde selv skrevet tekstene, de gjenspeilte at Bremnes var gravid mens hun arbeidet med materialet. Erik Hillestad sto igjen for utgivelsen.

Siden har Bremnes gitt ut en lang rekke album, både alene og i samarbeid med andre artister. Hun har vunnet en mengde priser og har blant annet mottatt Spellemannprisen tre ganger og vært nominert til ytterligere seks. I 2018 ble hun innlemmet i Rockheim Hall of Fame.

Foto: © Øyvind Toft / All Things Live Norway

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond og Kulturrom.

Del med dine venner

bottom of page