top of page

søn. 07. juli

|

Nesoddtangen

JARLE BERNHOFT

JARLE BERNHOFT
JARLE BERNHOFT

Tid og sted

07. juli 2024, 20:00 – 23:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Hellvik, Norge

Billetter og info

BILLETTER: 550.- / 200.- (reservert uføre og minstepensjonister)

Søndag 7. juli kommer JARLE BERNHOFT!

En gudbenådet gitarist og låtskriver og en stor artist med et særegent og tidløst lydbilde. Kritikerrost, Grammy-nominert, og en prisvinnende publikumsfavoritt med utsolgte turneer de siste ti årene! Nå kommer han for første gang til Hellviktangen!

De siste par årene har det norske publikum fått muligheten til å bli bedre kjent med mannen bak musikken – og brillene – gjennom TV-suksessen «Hver gang vi møtes» og som mentor i «The Voice». Høsten 2023 slapp han sitt sjette studioalbum «Avenue of Loveless Hearts», et album som fanger et spekter av sjelfull, pop-injisert skjønnhet. Som en av vår tids beste live-artister er Bernhoft virkelig en å få med seg!

Kom for en bedre middag og samvær før konserten!  Vi har bord og stoler til alle (ingen bordbestilling på sommerkonsertene).

VELG BILLETT FOR HVOR DU VIL SITTE:  

Terrassen under tak - innslipp kl 18.00 

På plenen foran scenen - innslipp kl 18.30 

Konsertstart: kl.  20:00

MER OM ARTISTEN: Du så kanskje først en ung Jarle som forsanger i rocke-kvartetten Span. Etter oppløsingen av bandet i 2005, gikk han solo, og soul, som BERNHOFT. Med det begynte han også med live looping-teknikker og skapte intrikate og dynamiske arrangementer. Singelen «C'mon Talk» ble en viral sensasjon med nettopp dette, og ga Bernhoft millioner av visninger på YouTube og introduserte ham for et globalt publikum. Dette kulminerte i den internasjonale suksessen «Islander» (2014), et album som utforsket temaer som identitet og selvoppdagelse, og blandet elementer av folk, pop og R&B. Albumet fikk fantastiske kritikker, befestet Bernhofts rykte som en musikalsk innovatør ytterligere og han ble den første ikke-amerikaneren med en Grammy-nominasjon for beste R&B-album.

Bernhoft ble kåret til Årets spellemann under Spellemannprisen 2011 og vant i tillegg klassen beste mannlige artist for «Solidarity Breaks». Under by:Larm 2012 ble han tildelt Statoil-stipendet på én million kroner. Han fikk Edvard-prisen i 2015 i klassen populærmusikk for albumet «Islander». For albumet «Dancing on My Knees» fra 2021 ble han nominert til Spellemannprisen.

Bernhoft har medvirket på innspillinger og konserter med bl.a. Kristin Asbjørnsen, Maria Mena, Rihanna, Lester, Dadafon, Karl Seglem og Bigbang.

Foto: © FredJonny - TimeOut Agency

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond og Kulturrom

Del med dine venner

bottom of page