top of page

fre. 03. mars

|

Nesoddtangen

Italiensk opera-aften med 4 retters middag

Italienske opera-arier ved sopran: Ingegjerd Bagøien Moe og Stefan Zlatanos på klaver. 4-retters italiensk mat ved Bente Westergaard

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Italiensk opera-aften med 4 retters middag
Italiensk opera-aften med 4 retters middag

Tid og sted

03. mars 2023, 19:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

KJØP BILLETT HER 320.-

Sopranen INGEGJERD BAGØIEN MOE og pianist STEFAN IBSEN ZLATANOS fletter ariene inn mellom rettene. Ingjerd er en kommende stjerne. Det er en opplevelse å komme så nær en så stor stemme. Stefan er ekte Nesodding og en herlig pianist. Du kan glede deg!

Du kan selvsagt komme bare for konsert, men vi anbefaler at du unner deg en helaften med matretter tilpasset ariene, det kulinariske og det musiske går sammen i en sanseopplevelse av de sjeldne.  Du bestiller og betaler vår 4-retters meny når du kommer (450 kr).

MENY 

Antipasto: Carpaccio rødbet-chevre   

Primo: Blåskjell-pasta   

Secundo: Oksekjake med rødvinsaus   

Dolce: Semifreddo alla grappa

Inkludert i billetten:  Retur med Nesodden Turbuss kl 23:30 via Skoklefall, Tangen til Nesoddtangen brygge.

OM ARTISTENE:

INGEGJERD BAGØIEN MOE er en svært ettertraktet norsk sopran. Hun hadde sin internasjonale debut med tittelrollen i Madame Butterfly på Statsteatret i Larisa i 2017. Siden har hun sunget mange av de største sopranrollene, som tittelrollen i Turandot, tittelrollen i Tosca, Elisabetta i Don Carlo, tittelrollen i Norma og Violetta i La Traviata.

I fjor sang Ingegjerd rollen som Kirsten Flagstad i den nyskrevne operaen “Flagstad -The Opera” på Den Norske Opera & Ballett og sist høst hadde hun sin Wagner-debut som Senta i Der Fliegende Holländer på Theater Krefeld i Tyskland. Hun har også sunget mye kammermusikk og kirkemusikk, både i Norge, Russland, Spania, Tsjekkia og Tyskland.

Under en prisutdeling etter rollen som Elisabetta i Don Carlo ble flg.begrunnelse gitt: "For utsøkt skjønnhet, delikate fraseringer og sublime tekniske ferdigheter i sin storslåtte debut i en av Verdis mest krevende roller!"

STEFAN IBSEN ZLATANOS er en ettertraktet pianist og en allsidig musiker med bred konserterfaring fra land gjennom hele Europa. Som solist har han blant annet spilt med Trondheim Symfoniorkester. I 2016 utgav han sitt eget solo-album «Preludium».

Siden 2011 har han vært Alexander Rybaks faste pianist i inn- og utland. Han har jobbet med flere av Norges fremste operasangere hvor arbeidet har variert i alt fra å coache, akkompagnere, instruere og innstudere artistene.

Han ble nylig engasjert som musikalsk leder og arrangør i forbindelse med Ketil Bjørnstads nyskrevne opera "Flagstad - An Opera". Her har han bearbeidet, arrangert, komponert og instrumentalisert hele oppsetningen.

Foto Stefan Zlatanos - ©: Dagfinn Hobæk Foto Ingegjerd Bagøien Moe - © Pierre Atbeh

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond og Kulturrom.

Del med dine venner

bottom of page