top of page

søn. 10. juli

|

Nesoddtangen

INGRID OLAVA

support: Synne Sanden

Registration is closed
See other events
INGRID OLAVA
INGRID OLAVA

Tid og sted

10. juli 2022, 20:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

BILLETTER: 425,-/200,-

INGRID OLAVA er tilbake på Hellviktangen! I fjor ble det en uforglemmelig sommerkonsert med vakker musikk og herlig stemning for et fullsatt publikum på plenen foran utescenen. Hun har sunget seg inn i våre hjerter, og er en høyt elsket artist som vi gleder oss til å få oppleve igjen.

Siden den kritikerroste debuten med Juliet’s Wishes har Ingrid Olava med sin karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde nominasjoner og priser – bl.a. Spellemannsprisen.

I tillegg til sin egne sterke katalog med publikumsfavoritter som «Only Just Begun», «Back to love», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Jupiter» og «Mens Jeg Sover», har hun alltid omfavnet og tolket andre kunstnere. Ingrid Olava har gjennom 14 år laget og fremført vakker popmusikk til oss. 

Til konserten på Hellviktangen har hun med seg cellistene KAJA FJELLBERG PETTERSEN (fra Nesodden) og EINAR HALLE.

 

Det er duket for en vakker og nær opplevelse denne sensommerkvelden!

SPILLESTART INGRID OLAVA: 20.00

SYNNE SANDEN som support! Vi er dobbelt heldige!

 

Synne er en ekspressiv og eksperimentell popartist bosatt på Nesodden. Hun har lykkes med å finne sin egen stemme, musikalsk så vel som lyrisk. Live leverer hun fra sitt innerste emosjonelle spekter og trollbinder publikum. Denne kvelden kommer hun solo, med vokal og piano, for å spille nytt og tidligere utgitt materiale. I disse dager ferdigstiller hun sitt femte soloalbum "Unfold", som vi vil få høre låter fra. 

Med sin unike vokalteknikk er Synne ettertraktet å jobbe med, hun har samarbeidet med artister som Bugge Wesseltoft, Tord Gustavsen og Thomas Dybdahl, for å nevne noen. Med sitt soloprosjekt har hun turnert blant annet i Canada, Italia og Norge. Vi gleder oss til å høre henne hos oss!

SPILLESTART SYNNE SANDEN: 19.15

Dørene åpner kl. 18.00

Kom gjerne tidlig for en bedre middag eller en øl i godt selskap før de begynner å spille. Da får dere også den beste plasseringen, men det er bord til alle (ikke bordbestilling!). Vi overholder de til enhver tid gjeldende koronaregler. 

VELKOMMEN! 

MER OM ARTISTENE:

https://www.facebook.com/ingridolava 

https://www.instagram.com/ingridolava/

https://www.facebook.com/synnesanden

http://www.synnesanden.com/

Del med dine venner

bottom of page