top of page

søn. 22. aug.

|

Nesoddtangen

Ingrid Olava

Ingrid Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin posisjon blant landets mest substansielle og viktige artister.

Registration is Closed
See other events
Ingrid Olava
Ingrid Olava

Tid og sted

22. aug. 2021, 20:00 – 23:30

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

Ingrid  Olava har sunget seg inn i våre hjerter og for lengst befestet sin  posisjon blant landets mest substansielle og viktige artister.  (Support Cathrin) 

CC: 415,- KJØP BILLETT HER!   

Siden  den kritikerroste debuten med Juliet’s Wishes har Ingrid Olava med sin  karakteristiske stemme og vakre pianospill levert et imponerende antall  konserter og en låtkatalog som har resultert i en mengde priser og  nominasjoner gjennom en popkarriere på 10 år.

I  tillegg til sin egne sterke katalog med publikumsfavoritter som «Only  Just Begun», «Back to love», «Warrior Song», «Jackie Kennedy», «Jupiter»  og «Mens Jeg Sover», har Olava alltid omfavnet og tolket andre  kunstnere.

I konsertformatet har Ingrid Olava dermed utviklet seg til å bli en eklektisk blanding av eget og andres materiale. Ingrid  Olava har gjennom 12 år laget og fremført vakker popmusikk til oss. Til  konserten på Hellviktangen har hun med seg cellisten Kaja Fjellberg  Pettersen!

Det er duket for en vakker og nær opplevelse denne sensommerkvelden!

BORD: Vi har plass til alle med bord og stoler. Kom tidlig - dørene åpner kl 18:00 - finn en god plass og ta en bedre middag før konserten. (Vi tar ikke bordbestilling på store konserter. )

Del med dine venner

bottom of page