top of page

søn. 06. aug.

|

Nesoddtangen

INGEBJØRG BRATLAND

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
INGEBJØRG BRATLAND
INGEBJØRG BRATLAND

Tid og sted

06. aug. 2023, 20:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

BILLETTER: 450.-/ 200.- (5 billetter reservert trygdede)

INGEBJØRG BRATLAND kommer til Hellviktangen! Etter «Hver gang vi møtes» på TV2 i år ble hun om mulig enda mer del av den norske folkesjelen – med sin særegne og vakre stemmeklang og varme og nære formidlingsevne berørte hun hjertene, det rant tårer, og latteren satt løst.

Artisten med den utrolige stemmen fra Vinje i Telemark har etablert seg som en av Norges mest unike artister siden gjennombruddet med ODD NORDSTOGA på albumet «Heimafrå» i 2013. Dette unike prosjektet bestod av folketoner og historiske fortellinger gjenspeilet i den norske kulturarven. Etter albumet som vant en Spellemann kom det første soloalbumet «Berre meg» i 2014, også dette nominert til Spellemannspris.

Vi har sett henne en rekke ganger i offentlige sammenhenger, bl.a. i forbindelse med minnekonserten i Oslo Domkirke i 2011, da hun sang Nordahl Grieg’s «Til Ungdommen» a cappella, og det uforglemmelige øyeblikket da hun sang «Den fyrste song» på Slottsplassen til Kong Harald’s 70-års dag.

Ingebjørg Bratland er streamet godt over 100 millioner ganger. Gjennom hundrevis av utsolgte konserter over hele landet har hun i tillegg etablert et stort og entusiastisk publikum som live-artist.

På scenen denne kvelden har hun med seg strålende musikere - Øyvind Blomstrøm på gitar og Chris Holm på bass. Dette vil garantert bli en konsert du sent vil glemme!

Ingebjørg Bratland – vokal, gitar Øyvind Blomstrøm – gitar Chris Holm - bass

Dørene åpner 18.00.

Kom gjerne fra kl. 18.00 når dørene åpner for å nyte en bedre middag før de begynner å spille. Da får dere også de beste plassene (IKKE bordbestilling på sommerkonsertene).

MER OM ARTISTEN:

Ingebjørg Bratland er oppsøkende og nysgjerrig i sine musikkvalg, noe både samarbeidet med ESPEN LIND på salmeprosjektet «Til alle tider» (2019) og hennes live-bidrag til TRYGVE SEIM’s «Rumi Songs» representerer.

Men hun er mest kjent gjennom sine egne låter og tolkning av andres på sin unike måte – og når et stort publikum i alle aldre. Med sanger som «Fordi eg elskar deg», «Ingen som du», «Jul i Svingen», «På avstand», «Ljos», «Stjernene» (m Lars Vaular), «Vintersong» og «Bror» har hun blitt del av den norske folkesjelen.

DISKOGRAFI:

– «Heimafrå» (m/Odd Nordstoga), 2013 – «Berre meg», 2014 – «Månesinn», 2015 – «Hjarteskjell», 2017 – «Til alle tider» (m/Espen Lind), 2019 – «Papirfly», 2020 – «Klokkene kallar» (julealbum), 2020

Foto: Isabel Watson

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond, Viken Fylkeskommune og Kulturrom.

Del med dine venner

bottom of page