top of page

Georgisk Mat og Vinkveld

lør. 05. nov.

|

Nesoddtangen

Først blir det foredrag og vinsmaking av 6 viner - ved prisbelønnet georgisk produsent - en ung kvinnelig vinkjendis, nemlig 28 år gamle Baia Abuladze Vinene er å finne på topprestauranter i USA, og nå altså også i Norge. Etterpå servering av georgisk mat.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Georgisk Mat og Vinkveld
Georgisk Mat og Vinkveld

Tid og sted

05. nov. 2022, 18:30

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

Pris for vinsmaking og mat 595.-  

Knut Hamsun kalte det Æventyrlandet. Dagny Juel endte sine dager der. I dag er det de kulinariske opplevelsene som får stadig flere til å se mot Georgia, landet midt på den gamle Silkeveien mellom øst og vest. 

Først blir det foredrag og vinsmaking av 6 viner - ved prisbelønnet georgisk produsent - en ung kvinnelig vinkjendis, nemlig 28 år gamle Baia Abuladze. Vinene er å finne på topprestauranter i USA, og nå altså også i Norge.

Etterpå blir det servering av georgisk mat. René Redzepi, en av gründerne til den legendariske restauranten Noma i København, har uttalt at det georgiske kjøkken er verdens mest undervurderte. Det er interessant og smakfull mat fra et rikt jordbruksland - med mye urter, valnøtter og det berømte brødet KATCHAPURI blant annet.

Dette er en kveld virkelig verdt å få med seg. Her er det mye mat, kunnskap og opplevelse…

Del med dine venner

KONTAKT

E-post: sol@hellviktangen.no

Telefon: +47 401 46 319

Adresse: Hellvikalléen 60

1459 Nesodden

ÅPENT FREM TIL JUL 
Lørdag 12-17      Søndag 12-18

STENGT FRA JUL OG UT JANUAR


KAFE ÅPNINGSTIDER GJENNOM ÅRET:

Stengt fra jul ut januar.

Åpent feb ut april lørd - sønd.

Åpent i påsken alle helligdagene. 

Mai-juni søndager.

Skole-ferien tirs-sønd. Kosk lør. (bryllup)

August Sept: søndager.

Fra oktober lørdag og søndag frem til jul. 

Og så har det gått ett år.

HELLVIKTANGEN KUNSTKAFÉ - NESODDEN

bottom of page