
Georgisk Mat og Vinkveld
lør. 05. nov.
|Nesoddtangen
Først blir det foredrag og vinsmaking av 6 viner - ved prisbelønnet georgisk produsent - en ung kvinnelig vinkjendis, nemlig 28 år gamle Baia Abuladze Vinene er å finne på topprestauranter i USA, og nå altså også i Norge. Etterpå servering av georgisk mat.


Tid og sted
05. nov. 2022, 18:30
Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge
Billetter og info
Pris for vinsmaking og mat 595.-
Knut Hamsun kalte det Æventyrlandet. Dagny Juel endte sine dager der. I dag er det de kulinariske opplevelsene som får stadig flere til å se mot Georgia, landet midt på den gamle Silkeveien mellom øst og vest.
Først blir det foredrag og vinsmaking av 6 viner - ved prisbelønnet georgisk produsent - en ung kvinnelig vinkjendis, nemlig 28 år gamle Baia Abuladze. Vinene er å finne på topprestauranter i USA, og nå altså også i Norge.
Etterpå blir det servering av georgisk mat. René Redzepi, en av gründerne til den legendariske restauranten Noma i København, har uttalt at det georgiske kjøkken er verdens mest undervurderte. Det er interessant og smakfull mat fra et rikt jordbruksland - med mye urter, valnøtter og det berømte brødet KATCHAPURI blant annet.
Dette er en kveld virkelig verdt å få med seg. Her er det mye mat, kunnskap og opplevelse…