lør. 05. nov.
|Nesoddtangen
Georgisk Mat og Vinkveld
Først blir det foredrag og vinsmaking av 6 viner - ved prisbelønnet georgisk produsent - en ung kvinnelig vinkjendis, nemlig 28 år gamle Baia Abuladze Vinene er å finne på topprestauranter i USA, og nå altså også i Norge. Etterpå servering av georgisk mat.
Tid og sted
05. nov. 2022, 18:30
Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge
Billetter og info
Pris for vinsmaking og mat 595.-
Knut Hamsun kalte det Æventyrlandet. Dagny Juel endte sine dager der. I dag er det de kulinariske opplevelsene som får stadig flere til å se mot Georgia, landet midt på den gamle Silkeveien mellom øst og vest.
Først blir det foredrag og vinsmaking av 6 viner - ved prisbelønnet georgisk produsent - en ung kvinnelig vinkjendis, nemlig 28 år gamle Baia Abuladze. Vinene er å finne på topprestauranter i USA, og nå altså også i Norge.
Etterpå blir det servering av georgisk mat. René Redzepi, en av gründerne til den legendariske restauranten Noma i København, har uttalt at det georgiske kjøkken er verdens mest undervurderte. Det er interessant og smakfull mat fra et rikt jordbruksland - med mye urter, valnøtter og det berømte brødet KATCHAPURI blant annet.
Dette er en kveld virkelig verdt å få med seg. Her er det mye mat, kunnskap og opplevelse for pengene.
Oppskriftene på maten vil være tilgjengelig for de som vil lage det selv etterpå. Så du lærer både om mat og vin.