top of page

ons. 09. nov.

|

Nesoddtangen

FERMENTERINGSVERKSTED

Lær å lage Kimchi og Surdeigsbrød - kom hjem med egen surdeigstarter!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
FERMENTERINGSVERKSTED
FERMENTERINGSVERKSTED

Tid og sted

09. nov. 2022, 17:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

Det blir fermenteringskurs inne på Hellviktangens koselige lokaler. Nicoline vil lære oss å lage og fermentere kimchi, enkel kål, rødløk og spelt surdeigsbrød.

Vi vil bruk tiden til å prate, raspe og erfare sammen om metodene fra kål til brød; hva å passe på underveis, lukte og smake etter.

Ta med på kurset: Noe å skrive på og med. Et par romslige glass med lokk til å ha fermenteringen i.

Pris: 400, inkludert deilig fermentering med hjem og øko surdeigsstarter av spelt (husk glass ekstra glass til det også).

Påmelding til mail: nicoline.stang@gmail.com

Vipps til 99522656 for plass.

Om Nicoline: Nicoline er glad i å høste og foredle både vilt og kultivert fra naturen. Fra urtemedisin til syrnede grønnsaker, og gjerne en blanding av de to. Mat er også medisin, synes hun, og det å ha glede av å spise egenprodusert fra naturen på vinteren er noe helt eget. Det ønsker hun at andre også kan få oppleve og erfare. Nicoline har i de siste fokusert en del på å finne roten til ting, og ser verdien mat har i å støtte de prosessene. Dette handler om hvordan å symptombehandle naturlig med planter, samtidig som man fokuserer på årsaken. Fermentert mat er vidunderlige verktøy på denne veien - hvordan kroppslig helbredelse kan lede oss til en indre klarhet og forståelse av oss selv. Fra dette stedet vil vi virkelig begynne å klare å ta vare på oss selv, medmennesker og jorden vår.

Del med dine venner

bottom of page