
FERMENTERINGSVERKSTED
ons. 09. nov.
|Nesoddtangen
Lær å lage Kimchi og Surdeigsbrød - kom hjem med egen surdeigstarter!


Tid og sted
09. nov. 2022, 17:00
Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge
Billetter og info
Det blir fermenteringskurs inne på Hellviktangens koselige lokaler. Nicoline vil lære oss å lage og fermentere kimchi, enkel kål, rødløk og spelt surdeigsbrød.
Vi vil bruk tiden til å prate, raspe og erfare sammen om metodene fra kål til brød; hva å passe på underveis, lukte og smake etter.
Ta med på kurset:
Noe å skrive på og med.
Et par romslige glass med lokk til å ha fermenteringen i.
Pris: 400, inkludert deilig fermentering med hjem og øko surdeigsstarter av spelt (husk glass ekstra glass til det også).
Påmelding til mail: nicoline.stang@gmail.com
Vipps til 99522656 for plass.