top of page

FERMENTERINGSVERKSTED

ons. 09. nov.

|

Nesoddtangen

Lær å lage Kimchi og Surdeigsbrød - kom hjem med egen surdeigstarter!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
FERMENTERINGSVERKSTED
FERMENTERINGSVERKSTED

Tid og sted

09. nov. 2022, 17:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

Det blir fermenteringskurs inne på Hellviktangens koselige lokaler. Nicoline vil lære oss å lage og fermentere kimchi, enkel kål, rødløk og spelt surdeigsbrød.

Vi vil bruk tiden til å prate, raspe og erfare sammen om metodene fra kål til brød; hva å passe på underveis, lukte og smake etter.

Ta med på kurset: Noe å skrive på og med. Et par romslige glass med lokk til å ha fermenteringen i.

Pris: 400, inkludert deilig fermentering med hjem og øko surdeigsstarter av spelt (husk glass ekstra glass til det også).

Påmelding til mail: nicoline.stang@gmail.com

Vipps til 99522656 for plass.

Del med dine venner

KONTAKT

E-post: sol@hellviktangen.no

Telefon: +47 401 46 319

Adresse: Hellvikalléen 60

1459 Nesodden

ÅPNINGSTIDER UT APRIL 

Lørdag 12-17

Søndag 12-18

PÅSKEN 

Skjærtorsdag 12-17

Langfredag 12-17

Påskeaften 12-17 

1. Påskedag 12-18 

2. Påskedag 12-18

BORDBESTILLING

Send SMS til 401 46 319

Senest dagen før.

KAFE ÅPNINGSTIDER GJENNOM ÅRET:

Fra sept frem ti jul: lørdag og søndag.

Stengt fra jul ut januar.

Åpent feb ut april lørd - sønd.

Åpent i påsken alle helligdagene. 

Mai-juni bare søndager.

Skole-ferien åpent tirs-sønd. Kun kiosk lør. (bryllup)

August sept: bare søndager.

Fra oktober både lørdag og søndag.

Og så har det gått ett år.

HELLVIKTANGEN KUNSTKAFÉ - NESODDEN

bottom of page