top of page

FERMENTERINGSVERKSTED

ons. 09. nov.

|

Nesoddtangen

Lær å lage Kimchi og Surdeigsbrød - kom hjem med egen surdeigstarter!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
FERMENTERINGSVERKSTED
FERMENTERINGSVERKSTED

Tid og sted

09. nov. 2022, 17:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

Det blir fermenteringskurs inne på Hellviktangens koselige lokaler. Nicoline vil lære oss å lage og fermentere kimchi, enkel kål, rødløk og spelt surdeigsbrød.

Vi vil bruk tiden til å prate, raspe og erfare sammen om metodene fra kål til brød; hva å passe på underveis, lukte og smake etter.

Ta med på kurset: Noe å skrive på og med. Et par romslige glass med lokk til å ha fermenteringen i.

Pris: 400, inkludert deilig fermentering med hjem og øko surdeigsstarter av spelt (husk glass ekstra glass til det også).

Påmelding til mail: nicoline.stang@gmail.com

Vipps til 99522656 for plass.

Del med dine venner

KONTAKT

E-post: sol@hellviktangen.no

Telefon: +47 401 46 319

Adresse: Hellvikalléen 60

1459 Nesodden

ÅPENT FREM TIL JUL 
Lørdag 12-17      Søndag 12-18

STENGT FRA JUL OG UT JANUAR


KAFE ÅPNINGSTIDER GJENNOM ÅRET:

Stengt fra jul ut januar.

Åpent feb ut april lørd - sønd.

Åpent i påsken alle helligdagene. 

Mai-juni søndager.

Skole-ferien tirs-sønd. Kosk lør. (bryllup)

August Sept: søndager.

Fra oktober lørdag og søndag frem til jul. 

Og så har det gått ett år.

HELLVIKTANGEN KUNSTKAFÉ - NESODDEN

bottom of page