![Hwebside.jpg](https://static.wixstatic.com/media/b2a85c_fa1e0249eddf4a4f9e2f624e373ed171~mv2.jpg/v1/fill/w_245,h_55,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_avif,quality_auto/b2a85c_fa1e0249eddf4a4f9e2f624e373ed171~mv2.jpg)
FERMENTERINGSVERKSTED
ons. 09. nov.
|Nesoddtangen
Lær å lage Kimchi og Surdeigsbrød - kom hjem med egen surdeigstarter!
![FERMENTERINGSVERKSTED](https://static.wixstatic.com/media/7ebcc7_e51a117bc4ec40688262eed8a3b123f3~mv2.png/v1/fill/w_874,h_540,al_c,q_90,enc_auto/7ebcc7_e51a117bc4ec40688262eed8a3b123f3~mv2.png)
![FERMENTERINGSVERKSTED](https://static.wixstatic.com/media/7ebcc7_e51a117bc4ec40688262eed8a3b123f3~mv2.png/v1/fill/w_874,h_540,al_c,q_90,enc_auto/7ebcc7_e51a117bc4ec40688262eed8a3b123f3~mv2.png)
Tid og sted
09. nov. 2022, 17:00
Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge
Billetter og info
Det blir fermenteringskurs inne på Hellviktangens koselige lokaler. Nicoline vil lære oss å lage og fermentere kimchi, enkel kål, rødløk og spelt surdeigsbrød.
Vi vil bruk tiden til å prate, raspe og erfare sammen om metodene fra kål til brød; hva å passe på underveis, lukte og smake etter.
Ta med på kurset: Noe å skrive på og med. Et par romslige glass med lokk til å ha fermenteringen i.
Pris: 400, inkludert deilig fermentering med hjem og øko surdeigsstarter av spelt (husk glass ekstra glass til det også).
Påmelding til mail: nicoline.stang@gmail.com
Vipps til 99522656 for plass.
Om Nicoline: Nicoline er glad i å høste og foredle både vilt og kultivert fra naturen. Fra urtemedisin til syrnede grønnsaker, og gjerne en blanding av de to. Mat er også medisin, synes hun, og det å ha glede av å spise egenprodusert fra naturen på vinteren er noe helt eget. Det ønsker hun at andre også kan få oppleve og erfare. Nicoline har i de siste fokusert en del på å finne roten til ting, og ser verdien mat har i å støtte de prosessene. Dette handler om hvordan å symptombehandle naturlig med planter, samtidig som man fokuserer på årsaken. Fermentert mat er vidunderlige verktøy på denne veien - hvordan kroppslig helbredelse kan lede oss til en indre klarhet og forståelse av oss selv. Fra dette stedet vil vi virkelig begynne å klare å ta vare på oss selv, medmennesker og jorden vår.