top of page

tor. 28. apr.

|

Nesoddtangen

EMMA ROWENA - "Dreamer" - Piano Solo

"Det er ikke klassisk, ikke pop, ikke rock, ikke jazz, ikke funk... det er Emma!"

Registration is closed
See other events
EMMA ROWENA - "Dreamer" - Piano Solo
EMMA ROWENA - "Dreamer" - Piano Solo

Tid og sted

28. apr. 2022, 19:30

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

Billetter 275,- / 200,-

Pianokonsert med Emma Rowena Hansen.

Siden sist EMMA ROWENA var hos oss for to år siden har hun sluppet et album - midt i pandemien!

«Dreamer» er et smykke av leken og vakker klang, toner som triller så sommerlett på tå og sniker seg inn, bak hverdagens vrimmel, inn til et sted hvor vi kan finne hvile i oss selv. Musikken er tidvis nesten meditativ, rett og slett bare en nytelse å gi seg hen til! Gratulerer Emma!

Hva er da mer naturlig enn at hun kommer til Hellviktangen med ny konsert, så vi alle kan få dele av det som fryder musikkelskerens sjel. I konserten blir det både mye fra det nye albumet, men også vokale uttrykk, sang og impro, mye å glede seg til!

Emma er kjent som klassisk pianist fra «Opera i Tiden», og pianist, keyboardist og vokalist fra forestillingen «Ulv og Engel - et møte med Leonard Cohen», som hun sammen med Nicolay Lange-Nielsen turnerte med i flere år, også på Hellviktangen.

Nå har Emma tatt skrittet ut i eget landskap og byr på seg selv som pianist, vokalist, komponist og improvisator. Nakent, ærlig og med varme leker hun med pianoets og stemmens muligheter, og skaper enkle, vare, kraftfulle og meditative stemninger og bilder. Se nettsiden www.emmarowena.no for noen smakebiter!

VELKOMMEN til en intim, leken og personlig konsert!

Dørene åpner kl. 18.00.

Kom gjerne tidlig for en bedre middag før konserten begynner. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til alle. Gi oss gjerne beskjed om dere vil spise så kjøkkenet vet om det (SMS 401 46 319). Vi overholder de til enhver tid gjeldende koronaregler. VELKOMMEN!

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond og Kulturrom.

Hva sier publikum:

"Elegant, lekent og hjertevarmt." 

"Emma skaper sin helt egen musikk, og leker med pianoets og stemmens muligheter. Hun skaper enkle, vare, kraftfulle og lekne stemninger, og loser sitt publikum gjennom konserten med eleganse og humor. En naken, ærlig, intim og variert konsert."

"Vakkert, poetisk, klokt, morsomt, undrende og tidvis rett og slett helt magisk!"

"Det er ikke klassisk, ikke pop, ikke rock, ikke jazz, ikke funk... det er Emma!»

"Nydelig. Et silkeskjerf - med knute på - når det er helt stille og når det er litt bris. En delikat og forsiktig ekspansjon."

Del med dine venner

bottom of page