top of page

søn. 03. juli

|

Nesoddtangen

ELG

Århundrets stemme!

Registration is closed
See other events
ELG
ELG

Tid og sted

03. juli 2022, 20:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

BILLETTER  425.-/200.-  KLIKK HER

ELG - frontvokalisten i DANCE WITH A STRANGER er en av våre mest populære artister, den legendariske stemmen er uforlignelig, og glemmes ikke når man først har hørt den. I 2018 vant han tittelen «århundrets stemme» på TV2. 

ELG favner over et vidt spekter, og har laget låter som han framfører med en innlevelse få norske vokalister klarer. Enten det er sarte viser, rock eller låter i blueslandskapet, beveger han publikum med kraftfull stemme og sceneopptreden. ELG inkluderer, fascinerer og rører publikum på hver eneste konsert.

Da han var med i programmet «Hver gang vi møtes» ble hans unike evne til å formidle tekst og melodi med sin helt særegne vokal, omtalt som «å lage kunst på TV». Hans versjon av «Hjernen er alene» av Lars Lillo-Stenberg rystet Norge, og alle deltakerne satt oppløst i tårer.

På scenen er han bedre enn noensinne. Det er sterke og jordnære tekster i ELGs univers, noe publikum setter stor pris på. 

ELG – gitar og vokal

Kyrre Sætran – bass og vokal

Dørene åpner kl. 18.00.

Kom gjerne tidlig for en bedre middag eller en pils i godt selskap før de begynner å spille. Da får du også den beste plasseringen, men det er bord til alle (ikke bordbestilling). Vi overholder de til enhver tid gjeldende koronaregler. 

VELKOMMEN!

OM ARTISTENE:

ØIVIND «ELG» ELGENES vokste opp i Kristiansund sammen med Lynni Treekrem og Frode Alnæs. Helt fra han flyttet hjem igjen til Kristiansund i 1989, har han benyttet musikere fra eget fylke som instrumenter og lekegrind, for nye låter og bandutvikling, i en groove-retning, som han selv kaller "Folktown". 

Elg har i flere år bergtatt sitt publikum med magiske konsertopplevelser. Han er en allsidig artist, og holder like godt konserter med band, kor, korps eller nedpå og akustisk alene. De siste årene har han også hatt suksess med Juleturnéen "Jul hos alle no". Tittelen er fra singelen, som ble sluppet desember 2014, og var på NRK's spillelister. 

Da Elg fylte 60 år i 2018, ble det markert med ny plate - "Ei merkelig tid", og påfølgende konserter og turne. Nå er han aktuell med ny singel «NEW» som slippes i april 2022.

KYRRE SÆTRAN er selvskreven i duo med ELG. Han er en durkdreven konsert- og studiobassist, og har bl.a. jobbet med Henning Kvitnes, Reidar Larsen, Terje Rypdal og – ELG! Han har spilt i band som Black Dogs, Vikings, A Full Moon in March og Hjerterknekt. 

Del med dine venner

bottom of page