top of page

søn. 23. okt.

|

Nesoddtangen

BOKBAD med VIGDIS HJORTH: "Femten år. Den revolusjonære våren"

"Jeg ble helt øm inni meg av denne romanen, dette er Hjorth på sitt beste!" Mari Grydeland i Aftenposten.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
BOKBAD med VIGDIS HJORTH: "Femten år. Den revolusjonære våren"
BOKBAD med VIGDIS HJORTH: "Femten år. Den revolusjonære våren"

Tid og sted

23. okt. 2022, 19:30

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

BILLETTER: Ordinær: 180.- Honnør: 150.-

BOKBAD med VIGDIS HJORTH i samtale med Julie Berge Larsen som til daglig jobber på Nesodden Bibliotek. De vil snakke om Vigdis’ nyeste roman «Femten år. Den revolusjonære våren».

«FEMTEN ÅR» får strålende omtaler overalt, Vigdis Hjorth har gjort det igjen, hun skriver intenst, nært, varmt og nakent om familierelasjoner, om å oppdage løgn og velge å leve sant. Denne gangen er det en ung jentes opprør og løsrivelse som fanger oss inn.

Det vil bli anledning til å få personlig signatur fra forfatteren etter bokbadet.

Dørene åpner kl. 18:00.

Kom gjerne tidlig for en deilig middag eller en pils i godt selskap før bokbadet begynner. Da får du også den beste plasseringen. VELKOMMEN!

HVA SIER ANMELDERNE? Mari Grydeland i Aftenposten: - Jeg ble helt øm inni meg av denne romanen, dette er Hjorth på sitt beste! - Hjorth er klok og subtil i måten hun lar oss bli kjent med Paula på. […] Boken er også vittig og vakker. Her er fine og friske språklige bilder.

Inger Bentzrud i Dagbladet: - Vigdis Hjorths nye roman er en nydelig oppvekstroman om eksistensiell angst og opprør mot konvensjoner. […] Igjen viser Vigdis Hjorth seg som en mester i å formidle hva som skjer i unge menneskers hoder og hjerter. - Vi vet jo at det gjør vondt når knoppene brister, men jeg vet ingen som kan skildre det med slik inderlighet og troverdighet som Vigdis Hjorth. - Paulas sjelelige berg-og-dal-bane-ferd er nydelig utlagt med den særegne Hjorth-blandingen av letthet og tyngde.

Ole Jacob Hoel i Adresseavisen: - dette vil gå rett i hjertet på de fleste som en gang har vært 15 år. - suveren språkbehandling og komposisjon. - en øm og fin historie som formidles med finstemte virkemidler.

Del med dine venner

bottom of page