top of page

søn. 30. juli

|

Nesoddtangen

Bertine Zetlitz & Bugge Wesseltoft

Nært og tett på pianoet. BERTINE ZETLITZ og BUGGE WESSELTOFT inntar for første gang scenen på Hellviktangen - der de sammen dykker inn i Bertine Zetlitz’ skattkiste av låter.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Bertine Zetlitz & Bugge Wesseltoft
Bertine Zetlitz & Bugge Wesseltoft

Tid og sted

30. juli 2023, 20:00

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

BILLETTER: 425.- / 200.- (5 billetter reservert trygdede)

BERTINE ZETLITZ’ låtskriving har alltid begynt med henne og et piano. Teksten tydelig i fokus, ett instrument, ingenting mer. Slik Bertines karriere utviklet seg, ble det elektroniske uttrykket hennes fremste kjennetegn. Hennes innovative stil både visuelt og som låtskriver har gitt henne fire Spellemannspriser, og hyllest blant kritikere så vel som publikum. Bertine blir ansett som elektro-pop pioner, og får gjennom sin opptreden publikum til å danse, – men også̊ lytte til ballader som treffer deg midt I hjertet.

BUGGE WESSELTOFT - jazzpianist, komponist og en av vår tids store jazzmusikere. Gjennom sine egne prosjekter og samarbeid med et utall av artister - som Jan Garbarek, Sidsel Endresen, Nils Petter Molvær og Terje Rypdal - har Bugge siden 90-tallet fylt konsertsaler over hele Europa. Hans utgivelser på det legendariske tyske plateselskapet ECM, samt hans eget Jazzland Recordings, har preget det internasjonale musikklandskapet i mange år – senest med hans bejublede Rymden-prosjekt.

Sammen gjør de en musikalsk reise - fra debutalbumet «Morbid Late Night Show» der de samarbeidet for første gang i 1999, og hele veien til hennes norskspråklige og kritikerroste album «Tikamp». Sanger som «Adore Me», «Fate», «Twisted Little Star», og «På kanten» treffer deg midt i hjertet og i en ny musikalsk setting med Bugge Wesseltoft ved pianoet.

Bertine Zetlitz – vokal Bugge Wesseltoft - piano

Dørene åpner 18.00.

Kom gjerne fra kl. 18.00 når dørene åpner for å nyte en bedre middag før de begynner å spille. Da får dere også de beste plassene (IKKE bordbestilling på sommerkonsertene).

Foto: Heartbeat Management

Konserten er støttet av Norsk Kulturfond, Viken Fylkeskommune og Kulturrom.

Del med dine venner

bottom of page