top of page

tor. 13. apr.

|

Nesoddtangen

AKTUELL SALONG

Sosiale medier er trolig kommet for å bli. Skapes det et sosialt dilemma når vi ikke kan leve med dem, men heller ikke uten?

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
AKTUELL SALONG
AKTUELL SALONG

Tid og sted

13. apr. 2023, 18:00 – 19:30

Nesoddtangen, Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen, Norge

Billetter og info

Velkommen til Aktuell Salong #1 !

 Hvordan preger sosiale medier våre relasjoner? Og hvordan er det for våre barn og unge å vokse opp med denne påvirkningen? Hva kan vi som voksne gjøre?

Sammen med psykologspesialist Per Are Løkke, psykologspesialist Olav Hjetland og psykolog Gina Caspersen ser vi denne kvelden nærmere på hvordan bruken av sosiale medier påvirker oss og våre relasjoner. Dette spesielt knyttet til barn og ungdom.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Vi ønsker også ungdom, gjerne sammen foreldre, velkomne denne kvelden!

Håper vi sees!

Litt om arrangørene:

Per Are er psykologspesialist innen barne- og ungdomspsykologi. Han er faglig leder ved Varden spesialistsenter, forfatter, foredragsholder og har publisert en rekke utgivelser i tidsskrift om blant annet familieperspektiv, utvikling, barn/ungdom og ulike lidelser.

Olav er psykologspesialist i voksenpsykologi. Han har lang erfaring både fra spesialisthelsetjenesten og kommunalt arbeid. Han jobber både med ungdom, voksne og par.

Gina er psykolog med spesialiseringsoppgave i barne- og ungdomspsykologi. Hun har bred erfaring fra spesialisthelsetjenesten (BUP og barnevern). Hun har også erfaring fra kommunal- og privat sektor og engasjerer seg spesielt for samfunnspsykologi, familiearbeid og har fokus på barn/ungdom.

Del med dine venner

bottom of page