Vårt mål er at folk skal snakke om maten etterpå, hvor god den var!

Dere kan kombinere forretter og desserter på tvers av menyforslagene. Dere kan også utvide til 4 retter.

Klassisk, nordisk stil med indrefilet

Asparges i det grønne
En mild og velformulert blanding av asparges,grønn purée, vinaigrette, urter & parmesan.

Helstekt indrefilet
Langtidstekt indrefilet med rødvinsaus, potetpurée av gode økologiske poteter og rørosfløte, grønne bønner og  bakte røtter.

Jordbæris på økologiske jordbær – En rosa og romantisk hjemmelaget iskrem med smak av nordens sommer.
Eller klassisk Crème brûlée med  friske bringebær.

Fusion-vilt

Serranoskinke i det grønne 
Med  grønn estragonpurée, parmesanchips, bringebær balsamico, grønne blad.
Lett og fruktig, frisk, ikke mektig – flott å se på.

Hjortefilet umami
Svart villris, gul hokkaido purée, (et japansk gresskar) bakte røtter, grønne bønner, rødvin-viltsaus.
Flott fargeskala med gult, sort, grønt, lilla.

Blåbærsorbet Servert med pasjonsfruktpurre og sjokolade.
Lite sukker, ikke noe fett,  masse smak

Andebryst

Kremet skalldyrsuppe Rund og fyldig suppe, mild og smakfull.
Eller: Torsk seviche – rå torsk som har badet i sitrus, friskt og lett, lekkert.

Andebryst
Med solbærsaus- mørk og spenstig saus, fløtepoteter, bakte røtter & rødbet, ferske urter.

Bringebær-sorbet eller bringebær iskrem med mørk sjokoladesaus og bær.
Eller Sorbet med nordens pasjonsfrukt – havtorn! Den er enda gulere enn pasjonsfrukt, og har en fantastisk smak.
Dette bæret vokser vilt langs strender, mer i Sverige og Danmark enn her. I kombinasjon med pasjonsfrukt.

Italiensk 4 retters meny

Antipasto: En bukett gode smaker
Italienske skinker og salami med trøffel-balsamico, zuichini i tynne skiver med olivenolje, tomat med morell-balsamico, foccacia til å sveipe opp de siste rester av gode smaker når du har spist opp alt og egentlig vil ha mer.

Primo: Pasta i det grønne
Myk og sensuell med gorgonzola, parmesan, spinat, fløte & parmesan, toppet med den beste olivenoljen.
Eller: grønn risotto på naturris.

Secondo: Kalv entrecôte 
Av frittgående kalv, langtidstekt med estragonsaus på creme fraiche og cognac. Grillet aubergin og paprika.

Dolce: Tiramisu dekonstruert (altså i enkeltelementer) eller sorbet etter valg.

Torsk på norsk – stekt smak over kokt

Kalve-carpaccio
med parmesan og basilicumpesto, foccacia.

Ultrafersk torsk med soyasmør, potetpurée, dampet spinat og bakte røtter.
Myk og velsmakende! Det forbløffende med stekt smak over kokt.

Sjokolade-desserten Deadly Sin
En fantastisk god sjokoladekake som virkelig lever opp til navnet sitt.

Like godt uten kjøtt og fisk

Grill-stekte skiver av aubergin, zucchini-skiver, ugresspesto, foccacia.

Villris med soyasmør og steinsopp. Hokkaido puree. Bakte røtter med koriander og pepper, asparges.
Fargerikt med mye smak. Villris er veldig proteinrikt, like mektig som kjøtt.

Jordbær-sorbet av økologiske bær, med Astis spumante.

Flere forretter

Kamskjell Stekt med soyasmør, blomkålpuree, grønne blad, estragon olje.

Skinke med aïoli med hint av lakris! (se bildet) – med rødbetstikker og estragon – en forbløffende forrett.

Syltet rødløk med kremostfyll og et seil av linfrø –  FIN SOM EKSTRA MELLOMRETT

Sesongens suppe: Neslesuppe / soppsuppe / fiskesuppe/ blåskjell / skalldyr / rødbet / kjøttsuppe/ kald suppe
Vi lager alt fra bunnen med ekte smak: om det er neslesuppe om våren, soppsuppe om høsten, fiskesuppe eller skalldyrsuppe om sommeren, italiensk bondesuppe Minestra de farro om vinteren. 

Flere desserter

Mange slags ikrem- vi lager alt selv.

Sitron-is, for eks! Intens og engasjerende smak.
Semifreddo della grappa: Med mascarpone og grappa.
Kaffe-is med cognac
Kokos-sorbet av fersk kokosmelk
Eller hva med rabarbra-sorbet? Rosa og smakfull!
Tyttebær sorbet med italiensk marengs og jordskokk-sjokoladechips