Project Description

3 egg
150 g brunt sukker
piskes til eggedosis.
250 g dadler
Skjær i biter, hell kokende vann over, og hell av vannet etter et minutt. Hakk i biter.
200 g hasselnøtter
Noen hakkes, resten grovkjøres i mixer. Spenn fast bakepapir i bunnen av en rund form, og smør det. Stekes i 165 grader i en halv time.

APPELSINSJOKOLADE
1 dl vann
100 g mørk bitter sjokolade
30 g brunt sukker
et lite dryss chili
litt stjerneanis
revet appelsinskall øko
Kok opp vann dra til side, tilsett sjokoladen og rør til oppløst, ha i krydder. Hell ut over den ferdige kaken og la det stå og stivne. Det tar ganske lang tid. Så krem oppå.  Men spar litt av sjokoladen som du kan lage mønster oppå.

KAFFEKREM
3,3 dl kremfløte
2 ss fullrørsukker (mascorbado).
1 ss Helios pulvekaffe løst i 2 ss kokende vann oppi ferdig krem.