I år får øynene og være med på festen med en Oddnose-utstilling i galleriet og ute.
Linn Halvorsrød er engasjert til å lage baktepper til scenene. Hun er en multikunstner som tidligere har jobbet bredt med tegning, kollasj, installasjoner og lydkunst.
Kunstner Anita Hillestad skal utforme en teltinstallasjon på friområdet nær festivalområdet. Hillestad har tidligere jobbet med fotografi, video, performance og installasjoner og har blant annet stilt ut på Museum for Samtidskunst og Nasjonalmuseet i Oslo.
Mari Kanstad Johnsen skal stille ut noen av sine tegninger som har blitt omtalt som styggvakre, hun er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo og Konstfack i Stockholm, og jobber som illustratør og billedkunstner. Kollage og lyd-kunstneren Damian Burgess stiller ut sine Psykedeliske, fargerike og utsøkte kollager i galleriet, samt et lydkunst telt. Burgess er utdannet kunstner og har jobbet med både musikk og kunst i over 20 år.
Elin T. Eriksen stiller ut malerier, hun har fokusert mye på portretter de siste årene og her får dere se portretter i olje som fanger dualiteten som mennesker klarer å skjule i ulik grad. Hun har 5 års kunstutdannelse fra Oslo, Englad og Japan.

Mari kanstad Johnsen fra boken «D for tiger» hun stiller ut 4 tegninger – «blå skog»


Linn Halvorsrød «Insomnia collage»


Damian Burgess «mountain»


Elin T. Eriksen «Don Van Vlet»