Kjøkkenet på Hellviktangen

Vårt mål er at folk skal snakke om maten etterpå – hvor god den var!

Vi bestreber oss på å lage mat med mye smak og substans – med vakre farger – mye grønnsaker – den skal gjøre godt, se godt ut og smake godt!

KAFÉMENY

I kafeen har vi egne retter, ikke de samme som til selskap. Men det er  virkelig god mat med høy økologiske standard, på både mat og drikke til kaféen som til selskap.

Les hele kafémenyen her

3 RETTERS MENYER

Hellviktangen tilbyr utsøkte 3 (4, og 5) retters menyer.

Menyene er bygget opp på Nordiske smaker, med en fransk undertone.

Ønsker dere å sitte lenge til bords med utsøkt mat, er dette det klassiske valget.

Les om hele menyen her

BUFFETMENYER

Hellviktangens utvalg av buffeter, tapas og fingermat.

All maten på Hellviktangen lages fra bunnen av og har smak og karakter.

Dere kan velge alt fra små retter servert på fat, mens dere mingler, til en saftig grillbuffet med mye farger og smak.

Les om hele menyen her

Håkon Mella

Kokk på Hellviktangen – Håkon Mella

Håkon har stort engasjement for dyrking av mat, økologi, permakultur og andelslandbruk som han engasjerer seg i ved siden av jobben på kjøkkenet.

Han har skrevet boken Enkel Kjøkkenhage på 1-2-3 om å dyrke egne grønnsaker.
Les om boken til Håkon her