Laster Hendelser
Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

På Hellviktangen under Kulturisten på Nesodden ønsker vi å invitere til en helaftens Origami RepubliKa kveld med flere av veteranene i nettverket. Noen bor også på Nesodden. Det blir også pop-opp utstilling ved multikunstneren Tore H. Bøe.

Program for kvelden:

kl 18.00: Eva Berland forteller om Kulturistutstilleren

kl 18.30: Åpning Origami RepubliKa

Origami NaturiKa: Liv K. Nome

Seidmen: Thomas Holme og Martin Palmer

Origami Boe: Tore H. Bøe

Origami Antarktika: Jonas Qvale

Origami Arktika: Kai Kobi Mikalsen, Bjarne Larsen, Rune Flaten, Tore H. Bøe, Kjell Olav Jørgensen, Per Gisle Galåen og Anne Bang-Steinsvik

Origami RepubliKa er et ikke kommersielt kunstnernettverk med verdensomspennende tråder mellom nyskapende utøvere innen et stort utvalg kunstarter; her finnes musikere, scenekunstnere-performance, billedkunstnere, poeter m.m. Igangsetter av Origami RepubliKa er Tore H. Bøe. Han arbeider som lyd- og billedkunstner. Han har utviklet sitt eget hybridinstrument Akustisk Laptop. Flere stjerner i samtidskunstscenen både har en, og bruker en…

En fellesnevner i nettverket er gleden over lyd, og å utforske, bruke og gjerne lage nye instrumenter, både akustisk og elektronisk. Mange benytter seg av mange uttrykk på en gang. En annen fellesnevner er en gjør-det-selv holdning til å organisere arrangementer, turnéer, utstillinger, innspillinger etc.

Nettverket er dynamisk og i bevegelse vedrørende forskjellige konstellasjoner av folk og utrykk og går i sitt 28. år. I arkivet som er i utvikling i Trondheim, er det utallige albuminnspillinger, kassetter, bøker, billedkunst, akustiske laptoper, postart, info fra store og små konserter, turnèer og utstillinger.

De fire første på programmet gjør hvert sitt kortere sett på 10-15 min som innleder en konsert med Origami Arktika – storbandet vårt i over 20 år, med to Spellemannvinnere på laget. Musikken er en blanding av tradisjonelle folkesanger og moderne toner. Bandet representerer noe av det spennende som skjer innen norsk eksperimentell musikk som krysser flere sjangre.

Linker:
Liv K.Nome
Nettside Seidmen
Nettside Origami Gurk
Tore H. Bøe
Jonas Qvale
Facebook Origami Arktika
Diskografi Origami Arktika

Arrangør: Hellviktangen & Granborg Produksjoner